Cruisereiziger

Oceania Cruises

De luxe rederij Oceania Cruises biedt de beste prijs-kwaliteit verhouding voor luxere cruises. De kleine vloot bevat middelgrote schepen voor een gemiddeld wat ouder publiek (er zijn weinig families met kinderen) en stellen. De nieuwste aanwinsten zijn de 1250 passagiersschepen Marina en Riviera. De kleinere 684 passagiersschepen heten Regatta, Nautica, Insignia en Sirena.

De cruisemaatschappij staat bekend om de warme attente service en zeer goed eten (altijd in open zitting). Er wordt geen extra bedrag gevraagd voor de specialiteitenrestaurants, onder andere Italiaans, Frans en Aziatisch (op Marina en Riviera) en Steakhouse. De beide grotere schepen bieden interessante kook-workshops. In de buffetrestaurants zijn de tafels voor het diner opgedekt.

De inrichting is warm en in country stijl. Veel glitter en glamour zal je er niet aantreffen. Daarentegen wel een ontspannen sfeer. Gala-avonden zijn er dan ook niet. De faciliteiten op de schepen zijn eerder te verwachten bij de echt luxe cruisemaatschappijen. De spa faciliteiten worden verzorgd door Canyon Ranch Spa Club.

Cruisereiziger was aan boord van de Marina (klik hier) en de Nautica (hier),

Oceania Cruises is wat ons betreft de winnaar wanneer je kijkt naar de culinaire beleving aan boord van een cruiseschip! Wat een genot om elke dag weer te dineren in het restaurant. Bovendien zijn alle specialiteitenrestaurants inbegrepen. Oceania is met stip de rederij voor culi-liefhebbers! – Miriam

Mooie cruises van Oceania Cruises

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Cruises van Oceania Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

 

De vloot bestaat uit:

Het laatste nieuws over Oceania Cruises