Cruisereiziger

Oceania Cruises

Culinaire avonturen bij Oceania Cruises

De luxe rederij Oceania Cruises biedt de beste prijs-kwaliteit verhouding voor luxere cruises. De kleine vloot bevat middelgrote schepen voor een gemiddeld wat ouder publiek (er zijn weinig families met kinderen) en stellen. De nieuwste aanwinsten zijn de 1250 passagiersschepen Marina en Riviera. De kleinere 684 passagiersschepen heten Regatta, Nautica, Insignia en Sirena.

Fine dining

De cruisemaatschappij staat bekend om de warme attente service en zeer goed eten op gourmet niveau (altijd in open zitting). Oceania Cruises heeft het hoogste percentage culinair personeel dat zich bezighoudt met de dinerervaring dan welke andere cruisemaatschappij dan ook. Om de kwaliteit van elk gerecht te garanderen, heeft de cruisemaatschappij één kok per tien gasten; de helft van de bemanning aan boord is gewijd aan het koken of serveren van voedsel. Er wordt bij deze rederij geen extra bedrag gevraagd voor de specialiteitenrestaurants, onder andere Italiaans, Frans en Aziatisch (op Marina, Riviera, Allura) en Steakhouse. De grotere schepen bieden interessante kook-workshops. In de buffetrestaurants zijn de tafels voor het diner opgedekt.

De inrichting is warm en in lichte country stijl. Veel glitter en glamour zal je er niet aantreffen. Daarentegen wel een ontspannen sfeer. Gala-avonden zijn er dan ook niet. De faciliteiten op de schepen zijn eerder te verwachten bij de echt luxe cruisemaatschappijen. De spa faciliteiten worden verzorgd door Canyon Ranch Spa Club.

 

Oceania Cruises is wat ons betreft de winnaar wanneer je kijkt naar de culinaire beleving aan boord van een cruiseschip! Wat een genot om elke dag weer te dineren in het restaurant. Met als groot voordeel dat alle specialiteitenrestaurants inbegrepen zijn in de prijs. Oceania is met stip de rederij voor culi-liefhebbers! – Miriam

Wij bezochten de afgelopen jaren:

Mooie cruises van Oceania Cruises

Vertrekjaar
2023
2024
2025
2026
Afrika
Alaska
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Groot-Brittannië
Middellandse Zee
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oceanië
Oost-Middellandse Zee
Oostzee
West-Europa
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika
Zuid-Pool
Wereldcruises

 

Cruises van Oceania Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

 

 

De vloot bestaat uit:

 

Het laatste nieuws over Oceania Cruises

Riviera Oceania Cruises

Nieuwjaarskorting bij Oceania Cruises

1 februari 2024

Geldig vanaf 1 januari t/m 29 februari 2024 Bij Oceania Cruises ontvang je bij het boeken van één van de geselecteerde cruises korting. Oceania Cruises… lees meer…