Overzicht van alle cruisebeurzen in de komende maanden

September, oktober en november zijn traditiegetrouw de maanden waarin de cruisebeurzen georganiseerd worden. In oktober is #ChooseCruise de (internationale) boodschap die de Cruise Lines International Association (CLIA), de overkoepelende branche-associatie van cruiserederijen, aan reizigers wil uitdragen. Het initiatief, voorheen bekend onder de naam Oktober Cruisemaand en Plan a Cruise maand brengt de gehele cruise-industrie samen. CLIA, cruisemaatschappijen, touroperators en reisagenten slaan de handen ineen om met positieve en verrassende boodschappen over cruisen de reiziger te informeren en te inspireren.

Diverse reisbureau’s in Nederland organiseren hun eigen beurs waar rederijen zich presenteren. Ook vindt er jaarlijks een cruise-event plaats waar rederijen én reisbureau’s aanwezig zijn.

Wij zetten voor jou de cruisebeurzen op een rij:

Zeetours Cruise Event

Wie organiseert de beurs?
Kosten?
Wat?

Captain Cruise Event

Wie organiseert de beurs?
Kosten?
Wat?

Cruise Event

Wie organiseert de beurs?
Kosten?
Wat?

Cruise Travel Beurs

Wie organiseert de beurs?
Kosten?
Wat?

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.