Overzicht van alle cruisebeurzen in de komende maanden

September, oktober en november zijn traditiegetrouw de maanden waarin de cruisebeurzen georganiseerd worden. In oktober is #ChooseCruise de (internationale) boodschap die de Cruise Lines International Association (CLIA), de overkoepelende branche-associatie van cruiserederijen, aan reizigers wil uitdragen. Het initiatief, voorheen bekend onder de naam Oktober Cruisemaand en Plan a Cruise maand brengt de gehele cruise-industrie samen. CLIA, cruisemaatschappijen, touroperators en reisagenten slaan de handen ineen om met positieve en verrassende boodschappen over cruisen de reiziger te informeren en te inspireren.

Diverse reisbureau’s in Nederland organiseren hun eigen beurs waar rederijen zich presenteren. Ook vindt er jaarlijks een cruise-event plaats waar rederijen én reisbureau’s aanwezig zijn.

Wij zetten voor jou de cruisebeurzen op een rij:

Zeetours Cruise Event

Wie organiseert de beurs?
Kosten?
Wat?

Captain Cruise Event

Wie organiseert de beurs?
Kosten?
Wat?

Cruise Event

Wie organiseert de beurs?
Kosten?
Wat?

Cruise Travel Beurs

Wie organiseert de beurs?
Kosten?
Wat?

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)