Opening tattoo-shop op Mein Schiff 4 per eind september

Na de succesvolle proef op de Mein Schiff 2 in mei eerder dit jaar, heeft TUI Cruises besloten een permanente tattoo-studio te openen op Mein Schiff 4. Tijdens de proefperiode lieten ongeveer 50 gasten per reis een tattoo zetten.

De rederij werkt samen met het Tattoo- en piercingwinkel Wildcat uit Gronau. TUI Cruises zal op alle schepen een tattoo-shop gaan openen. Bovendien worden, als proef in de tattoo-shop, ook piercings aangeboden.

TUI Cruises is daarmee de eerste rederij die daadwerkelijk een winkel opent. Eerder maakte Virgin Voyages ook bekend met een tattoo & piercing shop te komen aan boord van de Scarlet Lady in 2020.

Zodra de Mein Schiff 4 op 29 september vertrekt uit Palma de Mallorca, zal de tattoo shop geopend zijn om gasten te ontvangen. De kosten van een tattoo worden berekend naar grootte en start vanaf €100.

Wil je ook een tattoo laten zetten op de Mein Schiff 4? Kijk snel waar het schip naar toe vaart:

Captain CruiseCruisewinkelDreamlinesKrasTUITUI Cruises DuitslandZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)