Cruisereiziger
Te water lating

Ultra-luxe cruiseschip Silver Moon te water gelaten in Ancona

Donderdag heeft op de scheepswerf van Fincantieri in het Italiaanse Ancona de tewaterlating plaatsgevonden van Silversea’s nieuwe ultra-luxe cruiseschip Silver Moon. Deze mijlpaal in de bouw werd gevierd tijdens een feestelijk evenement en een traditionele muntceremonie in de aanwezigheid van diverse topvertegenwoordigers van Silversea en Fincantieri. De scheepsbouwer gaat nu beginnen met de werkzaamheden aan het interieur van het zusterschip van de Silver Muse. De Silver Moon (596 passagiers) wordt het 9e cruiseschip in de vloot van Silversea.

Silver Moon krijgt hetzelfde elegante design als de Silver Muse. De publieke ruimtes zullen echter worden verbeterd. de Dolca Vista lounge, de Connoisseur’s Corner, het Pool Deck en de Spa & Fitness Centre krijgen elk een nieuw ontwerp. Ook de restaurants Kaiseki en La Dame worden in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast krijgen La Terrazza, Silver Note, Atlantide, het Arts Café, The Grill, Spaccanapoli, de Panorama Lounge, de Observation Library, de Venetian Lounge en het Casino een plek aan boord.

Het is nog mogelijk om mee te varen met de maiden voyage van de Silver Moon van Triest naar Rome (Civitavecchia) met vertrek op 6 augustus 2020. De Silver Moon zal haar inaugurele seizoen doorbrengen in de Middellandse Zee waarna het in november naar Amerika trekt. Na diverse bestemmingen te hebben bezocht in Centraal Amerika en de Caribbean staat van 7 januari tot 17 maart 2021 een imposante cruise rond Zuid-Amerika gepland waarbij 37 bestemmingen in 20 landen worden bezocht.

Cruises van Silversea zijn verkrijgbaar bij:

Waterproof Cruises & Expeditions Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!