National Geographic Expeditions cruises nu ook op Ponant schepen

National Geographic kent vrijwel iedereen. Al dan niet van tv, prachtige magazines of boeken. Ze organiseert al jarenlang ook diverse expeditiereizen op cruiseschepen. Bij elke reis gaat er een National Geographic expert, bijvoorbeeld een fotograaf, geschiedkundige of marine bioloog mee. Uniek is dat een gedeelte van de winst van National Geographic teruggaat naar het National Geographic Society, een fonds die onder andere zorgt voor natuurbehoud, wetenschap en educatie over de natuur.

Welke schepen varen voor National Geographic?

National Geographic maakt voor hun expeditiereizen dit jaar voor het eerst gebruik van de luxe schepen van Ponant. Deze zeer luxe én duurzame expeditieschepen voor slechts 184 passagiers, maken een aantal exclusieve expeditiereizen voor National Geographic. Deze reizen vinden plaats langs bestemmingen op alle continenten. Van Antarctica tot het Caribisch gebied, de Amazone, Alaska, Spitsbergen en Australië. Zo worden bijvoorbeeld Le Laperouse, Le Lyrial, Le Soleal en de gloednieuwe Le Dumont d’Urville ingezet.

Boekbaar in Nederland

De expeditiecruises én andere expeditiereizen van National Geographic zijn sinds begin van dit jaar boekbaar in Nederland, bij Avila Reizen. Tim van der Wel, eigenaar en oprichter van Avila Reizen: “Wij zijn uiteraard erg trots te zijn aangesteld als eerste officiële agent van National Geographic Expeditions in Europa. Deze expedities passen perfect bij waar Avila Reizen voor staat: ontdekkingsreizen met een vakantiegevoel.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)