Princess Cruises viert madrina-ceremonie Enchanted Princess

Maandag heeft op de scheepswerf van Fincantieri in Monfalcone nabij Triest de madrina ceremonie plaatsgevonden van de Enchanted Princess. Onder het toeziend oog van vertegenwoordigers van de rederij, de werf en pers werd volgens traditie een champagnefles tegen de boeg van het zusterschip van de nabijgelegen Sky Princess kapotgeslagen.

De bouw bevindt zich inmiddels in een vergevorderd stadium. Volgend jaar juni maakt het 3.660 passagiers tellende schip (143.700 brutoton) haar debuut in Southampton. De Enchanted Princess wordt dan ook gedoopt in de Engelse havenstad. Vervolgens brengt het haar inaugurele seizoen door in de Middellandse Zee.

Hoogtepunten op het vijfde cruiseschip in de Royal-klasse van Princess Cruises zijn de Sky Suites met de grootste balkons op zee, een Wakeview-zwembad op het achterdek, nieuw entertainment zoals de jazz lounge Take Five en een nieuwe escaperoom, meer dan 25 eetgelegenheden en bars en een vernieuwde Sanctuary-zone, het spa-geïnspireerde deel op het bovenste dek gereserveerd voor volwassenen.

Interesse in cruisen met de nieuwe Enchanted Princess? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline - Nieuw! Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!