Costa in 2020-2021 met 3 cruiseschepen in Zuid-Amerika

Costa Cruises heeft woensdag bekendgemaakt dat het in het winterseizoen 2020-2021, van november tot april, met 3 cruiseschepen actief zal zijn in Zuid-Amerika. De Costa Luminosa zal zich voegen bij de Costa Fascinosa en Costa Pacifica. Het trio schepen gaat diverse routes varen waarbij Brazilië, Argentinië en Uruguay worden ontdekt.

De Costa Luminosa krijgt het Braziliaanse Santos als thuishaven. Het gaat 8-daagse cruises maken naar Itajai (Brazilië), Buenos Aires (Argentinië) en Montevideo (Uruguay). Ook de Costa Fascinosa krijgt Santos als thuisbasis bij de cruises die Buzios, Salvador, Ilheus en Ilha Grand (allen in Brazilië) aandoen.

De Costa Pacifica maakt op 13 november 2020 de transatlantische oversteek naar Zuid-Amerika. De reizen die gepland staan focussen zich op Argentinië, Uruguay en het zuidelijke gedeelte van Brazilie. Er wordt gestopt in Buenos Aires (Argentinië), Ilhabela, Buzios, Rio de Janeiro, Ilha Grande (Brazilie) en Montevideo (Uruguay).

Wil jij Zuid-Amerika verkennen met Costa Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelStipTUIZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.