Doop AIDAmira op 30 november 2019 in Palma de Mallorca

Op 30 november 2019 krijgt AIDA de AIDAmira erbij wanneer ze gedoopt wordt in Palma de Mallorca. Het 14e schip in de vloot van AIDA is de voormalige Mistral en Costa neoRiviera. Duits Model en tv-presentatrice Franziska Knuppe zal de doop verrichten. Eerder, in 2009, doopte ze overigens ook al de AIDAluna.

De AIDAmira maakte als Costa neoRiviera tot en met half juli 2019 haar cruises voor Costa. Na een grote renovatie zal de AIDAmira gaan fungeren als AIDA Selection schip. Kapitein Manuel Pannzek zal met de AIDAmira langere routes cruisen naar de wat onbekendere havens waarbij het schip langer blijft liggen. De AIDAmira voegt zich dan bij de andere Selection schepen van AIDA, de AIDAcara, AIDAaura en AIDAvita.

Renovatie

De AIDAmira biedt na de renovatie vijf restaurants en zeven bars aan boord. Van de ongeveer 700 hutten hebben er 125 een balkon of een eigen zonneplekje. Wellness- en sportfaciliteiten zijn beschikbaar, bijvoorbeeld in de Wellness Suite, de SPA Signature Treatment “Beyond Africa” of in de saunaruimte met Finse sauna, aromasauna en stoombad en tot 30 verschillende fitness- en ontspanningslessen per week. De AIDA-shows, workshops, lezingen, lezingen en kookevenementen bieden het beste entertainment aan boord. Lectoren begeleiden de cruises en brengen insider kennis mee aan boord over de bestemmingen.

Routes

De AIDAmira zal al snel naar het Afrikaanse continent vertrekken voor een 14-daagse Zuid-Afrika en Namibië route met havens zoals Kaapstad, Durban en een bezoek aan de Walvisbaai. Vanaf mei 2020 vaart de AIDAmira bijzondere routes in het oostelijk deel van de Middellandse Zee zoals naar Brindisi en Crotone (Zuid-Italië), Olympia en Kefalonia. Cruises zijn beschikbaar vanaf €745.

Cruises met de AIDAmira van AIDA Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravelstore

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)