Virgin Voyages onthult uniformcollectie voor crew

Het Britse Virgin Voyages heeft deze week tijdens de London Fashion Week haar uniformcollectie onthuld. Virgin is een nieuwkomer in de cruisewereld en zal op haar eerste (van vier in totaal) schip Scarlet Lady je bieden wat je nog niet eerder zag op een cruiseschip.

De uniformcollectie is ontworpen door de Britse ontwerper Gareth Pugh. Eigenaar Sir Richard Branson van Virgin is erg tevreden met de ontwerpen: “Mensen vormen de kern van al onze Virgin-bedrijven en wanneer zij zich op hun best voelen, helpen ze om de gastenervaringen zo goed mogelijk te maken. We willen dat de bemanning van Virgin Voyages de gelukkigste op zee is en ervoor zorgen dat ze zich comfortabel voelen, zelfverzekerd en stijlvol.”

In totaal heeft Pugh, de ‘enfant terrible’ van de Britse ontwerpwereld, twee jaar samengewerkt met diverse deskundigen om de collectie te ontwerpen. De collectie weerspiegelt het romantische tijdperk van cruisen met een knipoog naar de vroege dagen van de Britse punk-tijd. Pugh breekt met alle wetten. Zo heeft het personeel geen epauletten en strepen op de hemden en zijn er geen stropdassen.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)