Wereldcruise op Amsterdam van Holland America Line is boekbaar

Vanaf deze week zijn de boekingen geopend voor de wereldcruise van de Amsterdam vanuit Fort Lauderdale in Florida op 4 januari 2021. De Amsterdam gaat wederom op haar jaarlijkse Wereldcruise, ditmaal 129 dagen. Je bezoekt tijdens deze wereldcruise cruise 47 havens in meer dan 20 landen. De Amsterdam blijft negenmaal ‘s nachts aan de kade. Daarnaast zijn er 10 late vertrekken in de avond zodat je veel van die havens kunt zien.

Na het vertrek vanuit Florida, vaart de Amsterdam eerst de Amazone op voordat ze verder gaat in westelijke richting door het Panama Kanaal naar de eilanden in de Pacific, naar Azië, het Midden Oosten en via Europa gaat het schip terug naar Port Everglades.  De Amsterdam wordt daar op 13 mei 2021 ontvangen.

MS Amsterdam op zee

Highlights

Hoogtepunten van de 2021 Grand World Voyage zijn de ontdekking van de Amazone rivier en de doorvaarten door het Panama –  en Suez kanaal. Veel havens op deze wereldcruise zijn bovendien de toegangspoort naar must-see bestemmingen zoals de Chinese Muur, de Taj Mahal, Petra en Efeze. Wanneer de Amsterdam in Azië aanmeert, zijn er overnachtingen in Tokyo en Kobe (Japan), Shanghai en Hong Kong (China), Singapore en Mumbai. Gasten hebben ook in Aqaba (Jordanië) en in Istanbul een tweedaags bezoek.

In de Grote Oceaan ontdekt de Amsterdam drie havens van Hawaii en daarnaast Majuro op de Marshall Eilanden, de eilanden Guam en Saipan. Unieke bestemmingen die niet vaak bezocht worden. In Azië bezoek je in totaal 13 havens: in Japan, China, Vietnam en Singapore. De zes Japanse havens zijn Ishigaki, Naha, Shimizu, Fukuoka, Tokyo en Kobe. In China verblijf je twee dagen in Xingang (Beijing), Shanghai en Hong Kong. Als laatste bezoek je Colombo in Sri Lanka en zie je twee dagen Mumbai, waar je op pad kunt naar de Taj Mahal.

In het Midden-Oosten zie je Fujairah, Dubai en Abu Dhabi, Muscat en Salalah (Oman). Je bent twee dagen in Aqaba waar je de stad Petra kunt bezoeken. Tot slot ga je naar de Middellandse Zee met havens zoals Ashdod en Haifa, beide tweedaagse bezoeken. Daarna zie je onder andere Istanbul, Mykonos, Piraeus, Napels, Malaga en ga je via de Azoren terug naar Fort Lauderdale.

Wil je ook op wereldcruise? De wereldcruise van Holland America Line is beschikbaar vanaf 21598: 

CruiseOnline - Nieuw! ANWB Captain Cruise Cruisereizen Stip TUI

Hoe is het cruisen bij Holland America Line? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)