110 miljoen dollar kostende transformatie voor Explorer of the Seas

Royal Caribbean International heeft laten weten dat het cruiseschip Explorer of the Seas een uitgebreide renovatie zal ondergaan. De upgrade zal plaatsvinden voorafgaand aan haar cruiseprogramma in het oostelijke gedeelte van de Middellandse Zee in de zomer van 2020. De Explorer of the Seas is het vierde schip in de Voyager-klasse dat een 110 miljoen dollar kostende transformatie ondergaat als onderdeel van het Royal Caribbean’s Royal Amplified moderniseringsprogramma. In vier jaar tijd wordt meer dan 1 miljard euro geïnvesteerd in 10 schepen.

Tot de nieuwigheden behoren de The Perfect Storm waterglijbanen, Giovanni’s Italian Kitchen, een nieuw ontworpen zwembadgedeelte met de bar The Lime & Coconut en getransformeerde ruimtes voor kinderen en tieners. Andere aanvullingen zijn het Aziatische Izumi, het Amerikaanse steakhouse Chops Grille, Boleros Latin lounge, Schooner Bar, Playmakers Sports Bar & Arcade, Johnny Rockets Express aan het zwembad en een aparte Starbucks. Het ‘Glow-in-the-dark lasergamen zal debuteren in Studio B, waar ook de ijsbaan is en shows plaatsvinden. Nieuw is ook de escaperoom Clash for the Crystal City.

De Explorer of the Seas wordt vanaf 7 mei 2020 het eerste Amplified schip dat vanuit Rome (Civitavecchia) gaat varen. Ze maakt 8- tot 10-daagse routes naar de beste Italiaanse bestemmingen en Griekse eilanden, van Santorini naar Mykonos en Kreta. Na haar zomerseizoen in Europa staan er vanuit Miami 6- tot 10-daagse cruises naar het oostelijke en zuidelijke gedeelte van de Caribbean op het programma met o.a. een bezoek aan Royal Caribbean’s gerenoveerde privé-eiland Perfect Day at CocoCay.

Wil jij volgend jaar zomer met de vernieuwde Explorer of the Seas cruisen in de Middellandse Zee? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!