Vijf gloednieuwe spotlight cruises voor Regent Seven Seas Cruises

Ultraluxe rederij Regent Seven Seas Cruises heeft vijf nieuwe programma’s onthuld die in 2020 aan boord beschikbaar zijn op een select aantal cruises. Liefhebbers van wijn en kookkunst, tuinieren en bloemschikken, Broadway en televisie kunnen hun hart ophalen met de 2020 Spotlight collectie van Regent.

Spotlight on Wine

Op 4 juni 2020 vaart Seven Seas Mariner een 14-daagse cruise van San Francisco naar Vancouver met als thema ‘De wereld van het Harlan Landgoed’. Deze cruise legt de nadruk op Californische wijnen. Gasten maken kennis met beroemde wijnmakers uit de Napa Vallei in Noord-California en leren meer over de producten uit deze streek. Eén van de meest gewilde Californische wijnsoorten wereldwijd komt bij het Harlan Landgoed vandaan. Verken de culinaire wereld door middel van speciale proeverijen, unieke dinerervaringen en interessante lezingen. Zo zijn de privédiners en cocktailrecepties die tijdens de reis plaatsvinden perfect voor één-op-één gesprekken en genieten passagiers in Prime 7 en Chartreuse van de heerlijkste cuisine inclusief bijpassende wijnarrangementen.

Een unieke Napa Vallei pre-cruise ervaring wordt voor vertrek aan gasten aangeboden. Deze ervaring is inclusief toegang tot het Harlan Family Domain en het 5-sterren resort Meadowood. Daarbovenop komt ook nog eens een speciale tour van de Auction Napa Valley en het exclusieve Napa Vallei Reserve. Het programma, waar een meerprijs aan zit verbonden, is inclusief uitgebreide diners en wijnarrangementen op elke Harlan locatie (Meadowood/Promontory/Napa Vallei Reserve). Ook krijgen gasten hier de kans om de wijnmakers en wijnhistorici te ontmoeten.

De Seven Seas Voyager maakt op 14 augustus 2020 een 8-daagse cruise van Monte Carlo naar Barcelona met als thema ‘Trinchero Familie Landgoederen’.  De gastspreker van deze spotlightcruise is Barry Wiss, vicevoorzitter van de Trinchero Familie Landgoederen. Met meer dan 25 jaar ervaring in hospitality en de wijnindustrie is Wiss een gecertificeerde wijninstructeur, sommelier en specialist in gedistilleerde dranken. Tijdens de reis maken gasten kennis met de Signature, Neyers en Folie a Deux wijncollecties.

Spotlight on Broadway

Seven Seas Voyager vaart op 14 juni van Venetië naar Monte Carlo een 11-daagse cruise met als thema ‘Broadway’. De host van deze spotlightreis is niemand minder dan Seth Redutsky, die al meer dan 20 jaar Broadway ervaring heeft als acteur, schrijver, pianist en dirigent. Hij heeft de openingsnummers geschreven voor de Tony Awards van 1998 en 2000 en in het orkest van Les Miserables en Phantom of the Opera gespeeld. Zijn album Hair met Jennifer Hudson was zelfs genomineerd voor een Grammy award. Tijdens de reis van Venetië naar Monte Carlo kijken gasten hun ogen uit terwijl Rudetsky samen met een aantal van zijn favoriete Broadwaysterren hits van de Great White Way spelen. Ook zal hij het publiek vermaken met hilarische inside verhalen over hoe het is om op Broadway en bij de Tony Awards op te treden. Op deze spotlightreis zijn ook te zien:

  • Stephanie J. Block. Block speelde Cher in The Cher Show, wat beloond werd met haar eerste Tony Award in 2019 voor Best Leading Actress in a Musical. Ze was al eerder voor een Tony genomineerd voor haar populaire optreden als Trina in de hernieuwde Falsetto’s. Al honderden keren zong zij ‘Defying Gravity’ tijdens het toeren door Noord-Amerika en haar rol als Elphaba in Wicked.
  • Sebastian Arcelus. Arcelus is het meest bekend van zijn rol als Lucas Goodwin in de Netflix serie House of Cards. Op Broadway speelde hij onder andere in Rent en als Fiyaro in de eerste Noord-Amerikaanse tour van Wicked.
  • Cheyenne Jackson. Bekend van onder andere Behind the Canelabra, 30 Rock, Glee en Curb Your Enthusiasm. Een echte theaterveteraan met rollen in Aida, Into the Woods, The Secret Garden, The Most Happy Fella, The Performance, Finian’s Rainbow, Xanadu, All Shook Up en Thoroughly Modern Millie.

Spotlight on Floristry and Garden

Op 6 juli 2020 vaart de Seven Seas Voyager wederom van Monte Carlo naar Barcelona op een 11-daagse cruise met als thema bloemschikken en tuinen. Leer nieuwe bloemschiktechnieken in de masterclasses die aan boord worden gegeven door bloemschikexpert Joseph Massie of ontdek eeuwenoude botanische tuinen in exclusieve thematours aan land. Vaak ‘dé bloemschikartiest van zijn generatie’ genoemd, wordt Massie gezien als één van de beste bloemschikartiesten van de wereld. Hij won al 17 nationale en internationale wedstrijden, waaronder vijf opeenvolgende Royal Horticultural Society gouden medailles, en vier Best in Show-awards bij de Royal Horitcultural Society Chelsea Flower Show.

Spotlight on Public Broadcasting

De Seven Seas Mariner vaart tenslotte een cruise met als thema Televisie op 12 oktober 2020 van en naar Los Angeles op een 11-daagse cruise. Emmy Award-winnende producenten, geprezen regisseurs en geliefde historici leren gasten tijdens deze spotlight ervaring meer over de grootste televisieseries en filmproducties in de geschiedenis van entertainment.

Zin in één van bovenstaande cruises? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelDock C Cruisepartners]DreamlinesZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)