Princess Cruises komt met nieuwe virtual reality show 5-SKIES

Exclusief voor Princess Cruises is afgelopen periode de nieuwe show ‘5-SKIES’ gecreëerd. De virtual reality productie zal voor het eerst te zien te zijn aan boord van de nieuwste schepen van de rederij, op de Sky Princess en Enchanted Princess.

De cruisereiziger wordt met digitale effecten, acrobatiek, bijzondere decors en unieke kostuums meegenomen naar een virtual reality gaming wereld, waarin hoofdpersonage ‘Gamer 1’ probeert vijf steeds moeilijker wordende levels te voltooien. Tijdens zijn poging om Sky Princess te bereiken ontmoet hij verschillende karakters.

5-SKIES is vanaf 15 november voor het eerst te zien op de 3.660 gasten tellende Sky Princess tijdens het cruiseseizoen in het Caribisch gebied. Het schip zal vervolgens daarna naar Noord-Europa varen en van april tot augustus vanuit Kopenhagen een aantal reizen naar Rusland en Scandinavië maken.

“Door de toevoeging van 5-SKIES aan het entertainmentprogramma aan boord van de Sky Princess en Enchanted Princess bieden wij onze gasten nog meer unieke ervaringen”, aldus Tony Roberts, vice president Europa van Princess Cruises.

“Met verbluffende beelden, speciale effecten en een spectaculaire choreografie zal de show tot leven worden gebracht door ons team van getalenteerde zangers en dansers. Hiermee wordt het uitgebreide entertainment aanbod verder verbeterd.”

Na de première van 5-SKIES op de Sky Princess is de productie vanaf juni 2020 te zien op de Enchanted Princess. Het schip wordt dan in Southampton gelanceerd en vaart vervolgens een seizoen in het Middellandse Zeegebied.

Wil je ook cruisen met Princess? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)