Cruisereiziger
Reisbureau

Ook Cruise Travel in handen van Duitse e-hoi

Het cruisereisbureau Cruise Travel is overgenomen door het Duitse e-hoi. Het is daarmee de derde Nederlandse cruise-aanbieder die in handen komt van de grote Duitse cruisespecialist. In 2015 werd Cruisewinkel ingelijfd en vorig jaar was het de beurt aan Zeetours. Door de nieuwe aanwinst vergroot e-hoi haar positie in de Nederlandse cruisemarkt.

Sinds medio 2018 was het familiebedrijf Cruise Travel weer in handen van Fleur Broer en Chris Mulder die het terugkochten van de ANWB. ‘Cruise Travel heeft de afgelopen 14 maanden een volledige metamorfose ondergaan, met een aanzienlijke verbetering van de interne structuur en de kostenkant van het bedrijf. Omdat we ons realiseerden dat Cruise Travel strategische IT-ondersteuning heeft stelt de acquisitie van e-hoi ons in staat om te profiteren van hun sterke IT-expertise. Voor Cruise Travel was verkopen de juiste beslissing om het bedrijf op de lange termijn succesvol te houden in de markt’, aldus Mulder die aanblijft bij Cruise Travel. Fleur Broer verlaat het bedrijf.

Patrick Cépèro, Managing Director van Cruisewinkel en Zeetours, zegt: ‘Ik ben erg enthousiast over de kansen die zich voordoen bij de aankoop van Cruise Travel voor ons. Bij Cruisewinkel en Zeetours zagen we hoe onze zelf ontwikkelde cruisewebsite en gerelateerde technologieën de verkoop snel hebben verhoogd. We willen ook hetzelfde doen met Cruise Travel. Het bedrijf bestaat al 33 jaar en heeft in deze periode een sterke reputatie opgebouwd in de branche. We zijn er trots op om Cruise Travel te verwelkomen in onze e-hoi-familie en kijken ernaar uit om zoveel mogelijk synergieën te vinden en onze kennis te delen’.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!