Nieuwe acts op het podium bij Holland America Line 

Van interactieve dans tot hedendaagse muziek uitgevoerd in ouderwetse jasjes, Holland America Line vernieuwt haar entertainment aan boord volledig door de introductie van drie wisselende acts op het hoofdpodium.

De Step One Dance Company verzorgt optredens met werk van toonaangevende hedendaagse choreografen. Er is een exclusieve licentie voor het internationale muziekfenomeen Postmodern Jukebox om voor Holland America Line twee unieke shows te creëren. De laatste toevoeging is de vocale mannengroep Cantaré. De innovatieve Music Walk van Holland America Line wordt bovendien uitgebreid en in het voorjaar van 2020 geïntroduceerd op drie extra schepen. Music Walk biedt locaties met verschillende muzikale genres: klassieke- en kamermuziek, hitlijst toppers, rhythm-and-blues en klassieke rock.

Beste livemuziek op zee

“Cruise passagiers zijn op zoek naar optredens van topkwaliteit en een variatie in het aanbod aan avondentertainment. Met ons nieuwe wisselende aanbod op het hoofdpodium en de op zichzelf staande Music Walk, bieden wij iets voor iedereen,” aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “Of je nu een hele avond doorbrengt op één plaats of van de ene locatie naar de andere gaat, memorabele uitvoeringen van muzikanten van wereldklasse vullen de reis met de beste livemuziek op zee.”

Gedurende het jaar zullen de Step One Dance Company, Postmodern Jukebox en Cantaré optreden op verschillende geselecteerde schepen in de vloot van Holland America Line.

Postmodern Jukebox

Postmodern Jukebox staat bekend om het transformeren van moderne hits in vintage soul, doo-wop en jazz-uitvoeringen uit de roerige jaren ‘20, die net zo populair zijn als de originele nummers. Holland America Line verzorgt haar eigen rotatie van dit muzikale collectief dat wisselend optreedt op geselecteerde schepen met twee shows die exclusief te zien zijn aan boord bij de Holland America Line. “Bandstand” vertolkt moderne hits alsof ze in de jaren ’50 en ’60 werden opgenomen. “Speakeasy” bewerkt hedendaagse nummers als originelen uit de jaren ’20 en ’30.

Dans van Step One Dance Company

Innovatief en spannend, Step One Dance Company brengt entertainment met een multimediale benadering door middel van optredens die levendige fantasie verenigen met hedendaagse choreografie. Step One Dance Company, bestaande uit zes dansers van topkwaliteit, presenteert werk van legendarische choreografen die hoogwaardige dans met technologie hebben vermengd om drie unieke shows te creëren.

Een feest voor de zintuigen
“Humanity” is een levendige en energieke verkenning van de menselijke geest door dans en muziek. Gebruikmakend van de nieuwste projectiesystemen om nieuwe dimensies aan dans toe te voegen, neemt de show gasten mee in een duizelingwekkende compilatie van onderdelen. Kortom, een feest voor de zintuigen waarbij de dansers volop werken met de dynamische beelden op de vloer en de muren. “Resonance” laat beweging en geluid met elkaar versmelten terwijl de dansers gebruikmaken van de beeldspraak van muziekinstrumenten. “Stages” is een balletvoorstelling van drie bedrijven, waarin drie koppels in drie verschillende stadia van hun relatie worden uitgebeeld. Hierbij wordt hedendaagse dans verenigd met een geweldige entourage van drie unieke dansstijlen.

Kwartet Cantaré terug van weggeweest

In 2020 verwelkomt Holland America Line de terugkomst van Cantaré, een groep van mannelijke popvocalisten die unieke harmonieën ten gehore brengen. Cantaré zal twee concerten geven. “I’m Your Man” met liedjes van enkele van de meest populaire mannelijke zangers allertijden, en “Classics” waarin zij tijdloze covers uit verschillende muzikale tijdperken vertolken.

Uitbreiding Music Walk naar andere schepen

Music Walk verzorgt memorabele optredens van muzikanten van wereldklasse die elke cruise vullen met de onvergetelijke klanken van vier specifieke muziekstromingen. Met het Lincoln Center Stage, Billboard Onboard, B.B. King’s Blues Club en de Rolling Stone Rock Room, kunnen gasten hun tijd besteden op een specifieke locatie of gedurende de avond genieten van diverse muziekstijlen op diverse locaties.

Tijdens het voorjaar van 2020 voegt Holland America Line de kamermuziek van Lincoln Center Stage en de hitlijst toppers van Billboard Onboard ook toe aan het muzikale aanbod op de Amsterdam, de Volendam en de Zaandam. Op de Rotterdam is het Lincoln Center Stage al eerder dit jaar toegevoegd en komend voorjaar wordt dit aangevuld met Billboard Onboard.

Holland America Line cruises zijn verkrijgbaar bij:

Tot en met 5 november kun je nog gebruik maken van de Explore4 – actie met boordtegoed en een specialiteitendiner in Pinnacle Grill.

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)