Overdracht Carnival Panorama dinsdagochtend live op internet

De Carnival Panorama, het nieuwste cruiseschip van Carnival Cruise Line, wordt dinsdag op de scheepswerf van Fincantieri in Marghera overgedragen. De overhandigingsceremonie zal live vanaf 11:00 uur worden uitgezonden op het YouTube-kanaal van de Italiaanse scheepsbouwer. Klik hier!

De Carnival Panorama is het derde cruiseschip in de Vista-klasse en is daarmee een zusterschip van de Carnival Vista en Carnival Horizon. Het schip (133.500 brutoton) maakt volgens planning op 11 december 2019 haar debuut in Long Beach, Californië. Het is het eerste nieuwe Carnival-schip dat haar thuisbasis krijgt aan de Westkust in 20 jaar. De Panorama gaat 7-daagse cruises naar de Mexicaanse Riviera maken.

Carnival Panorama biedt talrijke binnen- en buitendinerruimtes, waaronder Fahrenheit 555 steakhouse, de Library Bar en Bonsai Sushi. Ook zal de openluchtattractie Skyride aanwezig zijn, een gigantisch WaterWorkspark en het recreatiegebied SportSquare. Er is een levendig Havana-gedeelte met ‘tropische’ hutten, een eigen bar en zwembad in Cubaans thema. De Family Harbor heeft extra ruime accommodaties voor families en omvat een Family Harbor Lounge. Daarnaast vind je een luxe Cloud 9 Spa en de eet- en entertainmentruimte Ocean Plaza met zitplaatsen binnen en buiten. Nieuw is het SkyZone trampoline park met 12 verschillende trampolines.

Wil jij cruisen met het nieuwste cruiseschip van Carnival Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!