Astoria gearriveerd in Botlek voor droogdok bij Damen

Het MS Astoria is donderdagochtend gearriveerd aan de kade bij Damen Verolme in de Botlek in afwachting van haar droogdok. Deze zal naar verwachting maandag 11 november van start gaan bij Damen in Schiedam.

De onderhoudswerkzaamheden aan het schip van de Britse cruisemaatschappij Cruise & Maritime Voyages zullen ongeveer een maand in beslag nemen. Daarna vertrekt ze naar Mexico waar het 12-daagse cruise gaat varen nabij de Golf van Californië, ook wel Zee van Cortés genoemd.

Het is niet de eerste keer dat het cruiseschip, dat in 1946 werd gelanceerd, in de regio te vinden is. Op 19 april 2017 had het haar maiden call aan de Wilhelminakade bij Cruise Port Rotterdam.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.