Video: Uniek kijkje bij droogdok Oasis of the Seas in Cadiz

Royal Caribbean heeft een video vrijgegeven waarbij een exclusief kijkje achter de schermen wordt geboden bij het droogdok van de Oasis of the Seas dat afgelopen weken plaatsvond in het Spaanse Cadiz. Het was de grootste renovatie ooit voor een cruiseschip. Er werd maar liefst 165 miljoen dollar uitgetrokken voor de transformatie o.a. voor de langste glijbaan op zee, The Ultimate Abyss, het eerste BBQ-restaurant Portside BBQ voor de rederij en de Ultimate Panoramic suites met ramen van vloer tot plafond.

Het eerste schip in de Oasis-klasse, dat dit jaar haar 10e verjaardag viert, is inmiddels weer onderweg naar de Verenigde Staten. Het begint binnenkort met 8-daagse cruises naar het Oostelijke en Westelijke gedeelte van de Caribbean vanuit Miami. Daarna zet het koers naar The Big Apple in mei 2020 als het grootste schip ooit dat vanuit het noordoosten van Amerika zal gaan varen.

Wil jij cruisen met de gerenoveerde Oasis of the Seas? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!