Cruisereiziger
Eten en drinkenPlastic afname

Carnival Cruise Line stapt over van Coca-Cola naar Pepsi

Carnival Cruise Line heeft besloten om vanaf het nieuwe jaar de overstap te maken van Coke naar Pepsi. Beide bedrijven hebben een overeenkomst getekend die op 1 januari 2020 ingaat. De samenwerking tussen Carnival en PepsiCo betekent dat de frisdrankreus de belangrijkste drankleverancier wordt voor de Amerikaanse cruisemaatschappij.

Als de overgang rond is kunnen passagiers van Carnival kiezen uit een brede selectie van dranken van de merken van PepsiCo, van ijsthee, bruisend water, koffie, en sportdranken tot sappen en frisdranken inclusief een reeks caloriearme en zonder suiker opties. Merken die o.a aangeboden gaan worden zijn bubly, Pure Leaf, Naked Juice, Gatorade, MTN Dew, Starbucks, Pepsi, Pepsi Zero Sugar, Sierra Mist en Sierra Mist Zero Sugar.

Carnival maakte woensdag ook bekend dat het met PepsiCo gaat samenwerken aan duurzaamheid waaronder de afhankelijkheid van plastic te verminderen en alternatieve manieren te bedenken om water en andere drankjes te leveren en te serveren.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Carnival Cruise Line stapt over van Coca-Cola naar Pepsi

  • Lekker interessant!

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger