Upgrades voor expeditieschepen Hondius, Ortelius en Plancius

Expeditierederij Oceanwide Expeditions heeft de afgelopen tijd renovaties en upgrades uitgevoerd op haar 3 expeditieschepen Hondius, Ortelius en Plancius. De schepen zijn daarmee klaar voor een nieuw seizoen in het Antarctisch gebied.
Naast de gebruikelijke technische check-ups zijn er op de Plancius verbeterde hutten te vinden. De Ortelius kreeg een make-over van het restaurant en het personeelsruimte. De gloed nieuwe aanwinst Hondius, die in juni in de vaart kwam, heeft verbeterde gangways gekregen. Miriam bezocht het schip in juni nét voordat het schip haar eerste cruise zou varen.
Het Antarctica programma 2020 van Oceanwide Expeditions omvat klassieke Antarctica reizen met landings naar het schiereiland van Antarctica. Voor de meer avontuurlijke expeditiecruisereizigers zijn er Basecamp reizen waarbij je kunt sneeuwschoenwandelen, kajakken of zelfs kamperen onder de poolhemel.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

3 thoughts on “Upgrades voor expeditieschepen Hondius, Ortelius en Plancius

 • 19 november 2019 om 08:03
  Permalink

  Ik zou graag naar Antarctica gaan.Welke van de boven vermelde schepen zou u aanraden?
  Wat is het verschil?
  Dank u

 • 19 november 2019 om 11:13
  Permalink

  Ik stuur je even een mailtje! Alle schepen zijn prima!
  groet, Miriam

 • 19 november 2019 om 13:21
  Permalink

  Ok dank u!

Reacties zijn gesloten.