Noordam terug uit droogdok met o.a. Billboard Onboard

Het cruiseschip Noordam van Holland America is sinds vorige maand weer terug in de vaart na een 14-daagse droogdok. Het middelgrote schip dat plek biedt aan bijna 2.000 passagiers kreeg een flinke opfrisbeurt als onderdeel van het renoveringsprogramma van de rederij waar 300 miljoen dollar mee gemoeid is. De werkzaamheden vonden van 29 september tot en met 13 oktober plaats op de Seaspan Victoria Shipyard in Canada.

De meest opvallende nieuwe toevoeging is Billboard Onboard in het entertainmentgedeelte Music Walk, naast de reeds aanwezige B.B. King’s Blues Club en Lincoln Center Stage. In samenwerking met Billboard is een ruimte gecreëerd waarbij twee pianisten de tophits van de afgelopen 50 jaar spelen.

Tevens nieuw is de Fujifilm Wonder Photo Shop, een nieuwe interactieve fotowinkel waar gasten souvenirs van hun cruise kunnen personaliseren. Daarnaast hebben diverse publieke ruimtes een nieuwe look, meubilair en tapijt gekregen zoals de Pinnacle Grill, Pinnacle Bar, The Dining Room, Neptune Lounge en Explorations Cafe.

Ook alle hutten zijn onder handen genomen met nieuw meubilair op het balkon, nieuwe (slaap)banken en een nieuwe interactieve televisie met gratis toegang tot films. De grootste wijzigingen zijn doorgevoerd in de suites met o.a. nieuwe meubels, tapijt, wandbekleding, USB-stopcontact en LED-leeslampjes bij het bed en nieuwe inrichting van de badkamers.

Andere aanpassingen zijn de verbeterde behandelkamers en hydropool in de Greenhouse Spa, nieuwe apparatuur in de fitnesszaal en nieuwe gokkasten in het Casino. Tot slot is de Sports Court omgebouwd tot een Pickleball Court. Pickleball is een sport die elementen van tennis, badminton en tafeltennis combineert.

Eind 2020 staat alweer een volgende droogdok gepland voor de Noordam om het schip nog verder te verbeteren. In de planning staat o.a. de introductie van de Gallery Bar met een bijzondere mix van kunstwerken en een nieuwe gameroom voor families genaamd High Score! met een video-arcade, Skee-Ball, air-hockey, tafelvoetbal, bordspellen en een kantelbaar labyrinth en Explorations Central in de Crow’s Nest.

 

Wil jij cruisen met de opgefriste Noordam? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!