Eerste zeetesten voor Virgin Voyages’ Scarlet Lady

Het eerste cruiseschip van de nieuwe cruisemaatschappij Virgin Voyages, Scarlet Lady, is vrijdag aan het begin van de middag vanaf de scheepswerf van Fincantieri in Genua begonnen aan haar eerste zeetest. Tijdens de proefvaart in de Ligurische Zee, die 3 dagen in beslag zal nemen, worden de eerste nautische en technische testen uitgevoerd. Naar verwachting keert de Scarlet Lady maandagochtend weer terug naar de werf voor de afbouw.

De maiden voyage van de Scarlet Lady, dat plek biedt aan 2.770 passagiers, staat gepland op 1 april 2020. Recent maakte Virgin Voyages bekend dat voorafgaand aan de eerste officiele cruise er nog twee pre-inaugurele cruises zullen plaatsvinden, op 26 en 29 maart 2019 vanuit Miami. Deze extra cruises zijn voor iedereen boekbaar.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!