Eerste zeetesten voor Virgin Voyages’ Scarlet Lady

Het eerste cruiseschip van de nieuwe cruisemaatschappij Virgin Voyages, Scarlet Lady, is vrijdag aan het begin van de middag vanaf de scheepswerf van Fincantieri in Genua begonnen aan haar eerste zeetest. Tijdens de proefvaart in de Ligurische Zee, die 3 dagen in beslag zal nemen, worden de eerste nautische en technische testen uitgevoerd. Naar verwachting keert de Scarlet Lady maandagochtend weer terug naar de werf voor de afbouw.

De maiden voyage van de Scarlet Lady, dat plek biedt aan 2.770 passagiers, staat gepland op 1 april 2020. Recent maakte Virgin Voyages bekend dat voorafgaand aan de eerste officiele cruise er nog twee pre-inaugurele cruises zullen plaatsvinden, op 26 en 29 maart 2019 vanuit Miami. Deze extra cruises zijn voor iedereen boekbaar.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.