Drie schepen van Fred. Olsen Cruise Lines in renovatie

Drie (van de vier) cruiseschepen van de Britse klassieke rederij Fred. Olsen Cruise Lines gaan een multimiljoenen renovatie ontvangen als voorbereiding op hun 2020/2021 cruiseseizoen. De drie schepen – Braemar, Balmoral en de Black Watch – zullen bij Blohm+Voss in Hamburg diverse verbeteringen gaan krijgen naast algemeen onderhoud.

“We zijn heel trots op onze kleinere klassieke cruiseschepen en we weten als geen ander dat we moeten blijven investeren in upgrades,” aldus de managing director van de rederij, Peter Deer. De vorige renovatieronde werd in 2017/2018 doorgevoerd. Het vierde schip Boudicca heeft destijds een grote renovatie gehad en zal nu pas in de winter van 2020 aan de beurt zijn.

Breamar

De 929 passagiers tellende Braemar ging op 14 november het droogdok in. Zij ontvangt verbeteringen in alle hutten. Op 24 november 2019 vertrekt de Braemar met haar eerste passagiers op een 10-daagse Franse, Belgische en Spaanse Steden cruise vanuit Southampton (vanaf ca. €643).

Balmoral

De Balmoral zal op 10 december het droogdok ingaan. Ook op de Balmoral (1350 gasten) zullen de hutten een grote upgrade krijgen. De grootste veranderingen zullen te zien zijn op dek 6. Zo wordt een nieuwe ruimte, de Oriental Room, gecreeerd waar gasten cocktails, thee en andere lekkernijen geserveerd krijgen, alles in een Orientaalse sfeer. Verder komen er een nieuwe foto-gallerij en een bloemenwinkel. De Balmoral vertrekt met passagiers weer op 20 december op een 3-daagse French Escapede cruise vanuit Southampton naar Honfleur en terug. (vanaf ca. €326)

Black Watch

Als laatste in de rij gaat de Black Watch (804 passagiers) op 11 december 2019 bij Blohm+Voss aansluiten. Een aantal hutten zal vernieuwingen krijgen in de badkamers.  Het schip zal weer te zien zijn op 21 december voor een Christmas Party Night aan de kade in Southampton.

Fred. Olsen Cruise Lines zijn hier boekbaar.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)