Winnaar MSC Grandiosa cadeaupakket bekend!

In het kader van de doop van het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises, MSC Grandiosa, dat twee weken geleden plaatsvond in Hamburg verloot Cruisereiziger.nl een speciaal cadeaupakket van dit grootste schip ooit voor MSC Cruises. Onder alle deelnemers die een e-mail stuurden met het juiste antwoord op de vraag is een gelukkige winnaar getrokken. De vraag die goed moest worden beantwoord, luidde:

“Van welke kunstschilder is in L’Atelier Bistrot een tentoonstelling samengesteld?” Het enige juiste antwoord hierop is Edgar Degas.

Winnaar

Het cadeaupakket is gewonnen door Fabian! Van harte gefeliciteerd met de prijs.

 

We willen iedereen bedanken voor de enthousiaste deelname aan de prijsvraag. Houd uiteraard altijd de website in de gaten voor nieuwe winacties.

(in verband met de nieuwe privacy-wetgeving mogen we helaas niet zonder toestemming, méér persoonsgegevens van de winnaar publiceren)

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)