Nieuwe Cove Villa’s zijn onthuld op Great Stirrup Cay

Norwegian Cruise Line heeft op 19 november de gloednieuwe villa’s officieel onthuld op haar privé eiland in de Bahama’s, Great Stirrup Cay.  In het kader van een groot investeringsprogramma, The Norwegian Edge, zijn deze villa’s gebouwd.

De meer dan 50 villa’s zijn allemaal verschillend, van een studio tot drie-kamer appartementen. Elke villa heeft airconditioning, ligbedden, een tv met on demand-films, stoelen, een patio, loungebank en een badkamer.  De zes grotere Lagoon villa’s hebben een master slaapkamer met een kingsize bed en de nog grotere familie-villa’s hebben daarnaast ook een apart eetgedeelte. De master slaapkamer heeft dan zelfs een whirlpool.

Alle gasten van de villa’s in Silver Cove hebben toegang tot een exclusief privé strand, restaurant en bar. Prijzen starten bij ongeveer €300 per villa.

Naast de nieuwe villa’s heeft de rederij ook geïnvesteerd in een nieuwe lagoon, een tokkelbaan, een Mandara Spa en een champagne Moet bar.

Je kunt al vanaf €219 met een NCL cruiseschip Great Stirrup Cay bezoeken:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel Dreamlines Kras Stip TUI Zeetours

Alle foto’s zijn afkomstig van Norwegian Cruise Line.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)