Norwegian Encore gedoopt door Kelly Clarkson in Miami

Het nieuwste cruiseschip van Norwegian Cruise Line, Norwegian Encore, is donderdag in Miami gedoopt door doopmoeder Kelly Clarkson. De populaire zangeres, songwriter en televisie-host zwaaide met een rode staf waardoor een champagnefles tegen de romp van het laatste cruiseschip in de Breakaway-Plus klasse kapot werd geslagen. De fles was even daarvoor hoogstpersoonlijk door de vertrekkende CEO Andy Stuart op het podium gebracht in een kart, verwijzend naar het entertainment op het schip.

Meer dan 3.500 gasten waren aanwezig bij de festiviteiten waaronder ook Norwegian Cruise Line Holdings President en CEO Frank del Rio en de toekomstige CEO van de cruisemaatschappij Harry Sommer. Het evenement, dat plaatsvond op de kade naast het schip in de haven van Miami, stond bol van het bruisende entertainment dat passagiers aan boord kunnen verwachten, zoals optredens van de cast van de musical Kinky Boots en Choir of Man. Ook Clarkson bracht haar hits ten gehore.

De Norwegian Encore zal vanaf 24 november vanuit Miami 7-daagse cruises aanbieden naar het Oost-Caribisch gebied; Bermuda, Canada en New Engeland routes vanuit New York met ingang van 22 april 2020 en reizen naar het Westelijk Caribisch gebied vanuit Miami vanaf 12 december 2020. In het voorjaar van 2021 maakt ze haar debuut aan de Westkust met cruises naar Alaska vanuit Seattle.

 

Cruises met de nieuwe Norwegian Encore zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!