Cruisereiziger
Doop

Doop AIDAmira live op internet te zien

Aankomende zaterdag 30 november 2019 wordt het 14e schip in de vloot van AIDA Cruises, de AIDAmira, gedoopt in Palma de Mallorca. De doop van de voormalige Mistral en Costa neoRiviera zal worden verricht door het Duitse model en tv-presentatrice Franziska Knuppe. De festiviteiten zullen live op de Facebook-pagina van de Duitse cruisemaatschappij te volgen zijn. De uitzending begint rond 22:30 uur.

AIDA Selection

Momenteel vinden de laatste werkzaamheden plaats aan de renovatie van de AIDAmira. Als AIDA Selection schip zal het langere cruises gaan maken naar de wat onbekendere havens waarbij het schip langer blijft liggen. De AIDAmira voegt zich daarmee bij de andere Selection schepen van AIDA, de AIDAcara, AIDAaura en AIDAvita.

Renovatie

De AIDAmira biedt na de renovatie vijf restaurants en zeven bars aan boord. Van de ongeveer 700 hutten hebben er 125 een balkon of een eigen zonneplekje. Wellness- en sportfaciliteiten zijn beschikbaar, bijvoorbeeld in de Wellness Suite, de SPA Signature Treatment “Beyond Africa” of in de saunaruimte met Finse sauna, aromasauna en stoombad en tot 30 verschillende fitness- en ontspanningslessen per week.

De AIDA-shows, workshops, lezingen, lezingen en kookevenementen bieden het beste entertainment aan boord. Lectoren begeleiden de cruises en brengen insider kennis mee aan boord over de bestemmingen.

Routes

De AIDAmira zal al snel naar het Afrikaanse continent vertrekken voor een 14-daagse Zuid-Afrika en Namibië route met havens zoals Kaapstad, Durban en een bezoek aan de Walvisbaai.

Vanaf mei 2020 vaart de AIDAmira bijzondere routes in het oostelijk deel van de Middellandse Zee zoals naar Brindisi en Crotone (Zuid-Italië), Olympia en Kefalonia. Cruises zijn beschikbaar vanaf €745.

Cruises met de AIDAmira van AIDA Cruises zijn boekbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!