Cruisereiziger
Bestemmingen

Seabourn kijkt vooruit naar het 2020 Alaska & British Columbia seizoen

Ultraluxe rederij Seabourn bereidt zich voor op haar terugkeer naar Alaska en British Columbia in 2020. De rederij biedt avonturen aan in ‘The Great Land’ die reizigers zeker aanspreken, waaronder een reeks kortere cruises van zeven dagen.

Geïnspireerd op het grote succes van de afgelopen drie seizoenen, heeft Seabourn een cruiseschema voor de zomer van 2020 met de Seabourn Sojourn samengesteld. Er zijn nieuwe zevendaagse cruises die van noord naar zuid varen waarbij Ventures by Seabourn optioneel is. Seabourn verbetert ook vier routes in de omgeving door te cruisen langs het indrukwekkende Glacier Bay National Park waarbij een Ranger van het National Park toelichting geeft.

Gasten die een Alaska cruise boeken, kunnen een aantal voordelen ontvangen op bepaalde afvaarten, waaronder suite upgrades, boordtegoed, vluchttegoed, gratis internet en meer.

7-daagse routes of langer

In het seizoen 2020 verwelkomt Seabourn 10 nieuwe zevendaagse cruises als aanvulling op de populaire 10-, 11- en 12-daagse Alaska cruises van Seabourn. Met afvaarten tussen Vancouver en Juneau kan iedere zevendaagse cruise worden gecombineerd om een 14-daagse rondreis met spectaculaire gletsjerervaringen bij Hubbard Glacier en Tracy/Endicott Arm te maken.

Ventures by Seabourn

Het populaire optionele excursieprogramma Ventures by Seabourn komt in 2020 ook weer terug. De kajak-, Zodiacs-, catamaran- en wandeltochten worden begeleid door een team van 14 experts bestaande uit wetenschappers en lokale gidsen en bieden de mogelijkheid meer dichtbij te komen dan andere grotere cruiseschepen.

Het team is ook beschikbaar om overdag en ‘s avonds aan boord met gasten te praten en met hen diepgaande kennis over de geschiedenis, ecologie en cultuur van de regio te delen.

The Great Land

Cruises met de Seabourn Sojourn naar Alaska en British Columbia bieden gasten veel avontuurlijke mogelijkheden om aan land te gaan voor memorabele excursies. Geplande excursies voor het seizoen 2020 zijn:

  • Haines: Burrow Creek Retreat & Crab Boil – Deze tour vindt plaats in Burrow Creek Waterfall Lodge, een rustiek resort van 120 hectare net buiten Skagway langs de kustlijn van Lynn Canal, Amerika’s langste en diepste fjord. Geniet van het verbluffende uitzicht, ontdek hoe de lodge energie uit de waterval opwekt en geniet van verse krab.
  • Sitka: Zalmvissen in Sitka – Met spectaculaire uitzichten en mogelijkheden om andere zeedieren te spotten, is dit een unieke excursie voor vissers van alle niveaus. Deze maakt deel uit van het populaire ‘Enjoy Your Catch’, een exclusieve culinaire ervaring die gasten een gedenkwaardige gelegenheid biedt om niet alleen te vissen maar ook te genieten van hun persoonlijke vangst van de dag.
  • Juneau: Hondenslee avontuur per helikopter – Vlieg over het Juneau Icefield en geniet van het uitzicht op de Norris-gletsjer waarna het hondensledekamp wordt bereikt. Tijdens deze unieke ervaring maken gasten een tocht van 8 kilometer met een professionele gids, over de gletsjer en het besneeuwde terrein van het Juneau Icefield.

Nog zoveel meer te ontdekken

Gasten kunnen hun tijd in Alaska en British Columbia verlengen met Seabourn Journeys, beschikbaar voor en/of na de cruise. Dit zijn ervaringen op bijzondere bestemmingen. De Seabourn Journeys voor 2020 zijn:

  • De Denali ervaring – Een bijzondere ervaring in Alaska, deze vier- en vijfdaagse Seabourn Journey voor of na de cruise biedt gasten de mogelijkheid per auto, trein en vliegtuig naar de hoogste berg van Noord-Amerika te reizen.
  • UNESCO Banff National Park & Rocky Mountaineer – Ga per trein het binnenland in vanuit Calgary tijdens deze zevendaagse Seabourn Journey voorafgaand aan de cruise om de schoonheid van de Canadese Rockies, Banff National Park en Lake Louise te ervaren.

Seabourn cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)