Magellan en Marco Polo in droogdok bij Damen in Amsterdam

De Britse rederij Cruise & Maritime Voyages (CMV) heeft de Magellan en de Marco Polo in het droogdok laten gaan bij Damen in Amsterdam. Beide schepen krijgen regulier onderhoud. Daarbij hoort dit keer ook een blauwe boeg bij.

De Magellan zal op 8 december voor haar eerste cruise uit Londen vertrekken. Na twee korte cruises gaat ze op 18 december voor een 22-daagse Kerst en Nieuwjaarsreis naar de Canarische- en Kaapverdische eilanden, vanuit o.a. Rotterdam. Klik hier voor meer info

De Marco Polo maakt haar eerste reis op 8 december vanuit Bristol. Na 3 korte cruises gaat zij op 20 december richting de Canarische Eilanden.

CMV Cruises zijn boekbaar bij:

KrasStip

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)