AIDA Cruises annuleert cruise AIDAmira naar Zuid-Afrika

AIDA Cruises heeft besloten om de tweede cruise van de AIDAmira ook niet door te laten gaan. De AIDAmira is het nieuwste cruiseschip van AIDA Cruises die vorige week gedoopt werd in Palma de Mallorca. De AIDAmira (ex-Costa neoRivera) zou volledig gerenoveerd afgelopen week haar eerste cruise maken, maar door vertraging in de bouwwerkzaamheden besloot de rederij dat de maidenvoyage helaas niet door kon gaan. Gasten mochten gratis aan boord verblijven in Palma de Mallorca en kregen geld terug en een compensatieregeling voor een volgende cruise.

De AIDAmira zou vandaag 4 december (tot en met 23 december) met nieuwe gasten naar Zuid-Afrika vertrekken. AIDA wil graag met een volledig gerenoveerd schip starten met haar cruises. Helaas is het niet gelukt om het schip af te krijgen. De AIDAmira zal wel de tocht gaan maken, maar zonder gasten. Wanneer het schip naar Zuid-Afrika vaart, zal AIDA deze tijd gebruiken om de bouwwerkzaamheden af te ronden.

AIDA betreurt uiteraard deze annulering. De rederij neemt contact op met alle gasten en zal uiteraard compensatie geven.

Cruises met de AIDAmira van AIDA Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)