Cruisereiziger
Doop

Regent Seven Seas Cruises maakt doopmoeder van Seven Seas Splendor bekend

Regent Seven Seas Cruises heeft woensdag bekendgemaakt dat Christie Brinkley de doopmoeder wordt van haar nieuwste cruiseschip Seven Seas Splendor. Het wereldberoemde supermodel, actrice en ondernemer zal op 21 februari 2020 tijdens een avondceremonie in Miami (Florida) volgens maritieme traditie de doop voltrekken en al het geluk van de wereld wensen aan zowel het schip als aan de gasten en bemanning die meevaren. Het nieuwe schip biedt plek aan 750 passagiers en 542 bemanningsleden.

“Christie Brinkley is een universeel icoon en wordt wereldwijd erkent en geliefd om haar schoonheid, stijl en toewijding aan gezondheid en geluk,” vertelt Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Het is dan ook een uitstekende match dat de godmother van Seven Seas Splendor wordt geassocieerd met tijdloze elegantie, vitaliteit en verfijndheid. Met name gezien het feit dat Regent al haar luxueuze details met diezelfde kwaliteiten aan boord van Seven Seas Splendor heeft geperfectioneerd. We zijn enorm vereerd dat Christie ons nieuwste schip gaat dopen en meer dan verheugd om haar te verwelkomen in de Regen Seven Seas Cruises familie.”

“We leren het meeste over de prachtige wereld om ons heen door het ontdekken van nieuwe steden, onszelf onder te dompelen in andere culturen en door interactie met de bijzondere mensen die er wonen,” legt Brinkley uit. “We koesteren deze momenten alleen maar meer wanneer we ze ervaren met de mensen waar we van houden. De meest verfrissende, maar bovenal luxueuze manier om de wereld rond te reizen is door te cruisen over de vele zeeën en ik ben dan ook ontzettend enthousiast om mijn rol hierin te gaan vervullen.”

“Als een vrouw die ernaar streeft andere vrouwen te inspireren in het behalen van zowel hun professionele als persoonlijke doelen, ben ik extra trots om de godmother te zijn van het eerste nieuw gebouwde cruiseschip in de maritieme geschiedenis waarvan de kapitein een vrouw is; Kapitein Serena Melani,” vertelt Brinkley.

Seven Seas Splendor

De Seven Seas Splendor wordt momenteel gebouwd in Ancona, Italië. Het gaat haar 750 gasten luxueuze accommodaties, all-suite, all-balcony, bieden. Het zusterschip van de Seven Seas Explorer gaat meer dan 4.200m² aan Italiaans marmer bevatten, waaronder de met marmer afgewerkte badkamers in alle 375 suites.

Er is bijna 4.380m² aan balkonruimte op het schip en ze beschikt over de Regent Suite, een van de 15 suite-categorieën, van meer dan 400m². De suite heeft een privéspa met een sauna, stoombad en behandelruimte, een Hästens Vividus bed met een waarde van $200.000, een onbelemmerd uitzicht van 270 graden over de boeg van het schip, een persoonlijke butler en auto met chauffeur in elke haven.

Het schip beschikt daarnaast over een ruime verzameling aan restaurants waaronder Compass Rose, Pacific Rim, Prime 7 en meer. Seven Seas Splendor zal tevens het eerste nieuw gebouwde cruiseschip zijn dat wordt bestuurd door een vrouwelijke kapitein, Captain Serena Melani.

Interesse in cruisen met dit ultraluxe cruiseschip? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!