SeaDream annuleert bouw van nieuw schip SeaDream Innovation

SeaDream Yacht Club en Damen hebben in goed overleg besloten niet over te gaan tot de bouw van een nieuw schip voor SeaDream. Het nieuwe schip, SeaDream Innovation, zou in september 2021 worden opgeleverd.

“De reactie van onze gasten en de markt in het algemeen is overweldigend, ondanks dat het schip pas over twee jaar zou komen,” aldus Andreas Brynestad, Executive Vice President. “Aangezien het schip niet zal worden afgeleverd, zullen alle geboekte gasten worden gecontacteerd en volledige restituties ontvangen in de komende dagen.”

SeaDream streeft actief naar andere mogelijkheden voor nieuwbouw. Atle Brynestad, eigenaar en voorzitter van SeaDream: “Het bedrijf is al enkele jaren schuldenvrij en beschikt over het benodigde vermogen om de vloot uit te breiden. We hopen in 2020 een nieuw schip aan te kondigen. ”

Bestaande vloot

De bestaande vloot van twee schepen, SeaDream I en SeaDream II, blijft goed presteren, terwijl het bedrijf recordinkomsten realiseert. De huidige plannen voor het opknappen van de suites op SeaDream I en II zullen doorgaan. Zoals eerder aangekondigd en gepland – te beginnen met SeaDream II in het voorjaar van 2020.

Wil je ook genieten van een ultraluxe cruise bij SeaDream? Kijk bij:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)