Video: Een rondleiding op de vernieuwde Oasis of the Seas

De Oasis of the Seas onderging recent een 165 miljoen dollar kostende renovatie. Het keerde terug in de vaart met een nieuwe look. Aan boord bevinden zich enkele nieuwe voorzieningen voor Royal Caribbean International waaronder het eerste barbecue restaurant van de rederij, Portside BBQ.

Favoriete faciliteiten van de rederij ontbreken niet zoals de langste glijbaan op zee, The Ultimate Abyss, het trio waterglijbanen The Perfect Storm, de van de Quantum-klasse bekende Music Hall en een herontworpen zwembaddek in Caribische stijl met de Splashaway Bay voor kinderen en The Lime & Coconut Bar.

Neem een kijkje hoe het vierde grootste cruiseschip ter wereld er nu uitziet via onderstaande video.

Wil jij cruisen met de vernieuwde Oasis of the Seas? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDreamlinesTUIZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.