MSC Cruises keert na 4 jaar terug naar Turkije

MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat het in de zomer van 2021 na een afwezigheid van 4 jaar zal terugkeren naar Turkije. De MSC Fantasia zal 25 10-daagse cruises gaan maken tussen april en september 2021 met Istanbul als vertrek- en aankomsthaven. Op de nieuwe route in het oostelijke gedeelte van de Middellandse Zee wordt voor de eerste keer Kusadasi aangedaan. Andere bestemmingen die bezocht worden zijn Katakalon, Corfu, Bari en Triëst.

Ook de MSC Lirica zal Kusadasi met een bezoek vereren tijdens een andere nieuwe route door de regio. Tijdens haar eerste seizoen vanuit Piraeus (Athene) gaat ze van mei tot september 23 8-daagse cruises varen. De MSC Lirica maakt daarbij ook stops in Mykonos, Haifa, Cyprus (Limassol) en Rhodos voordat ze terugkeert in Piraeus.

De nieuwe Middellandse Zee cruises van de MSC Fantasia en MSC Lirica in 2021 zijn reeds boekbaar.

Wil jij in 2021 met de MSC Fantasia cruisen in de Middellandse Zee? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!