Holland Cruise Center stopt na ruim 3 jaar

HCC Holland Cruise Center heeft vandaag op Facebook bekend gemaakt dat alle activiteiten over gaan aan BBI Travel. De nog jonge cruise specialist was gestart in oktober 2016. De reeds gemaakte HCC cruise reserveringen gaan over naar BBI Travel. 

BBI Travel is een familiebedrijf dat gevestigd is op vliegveld Groningen Airport Eelde. Zij zijn gespecialiseerd in de noordelijk gelegen bestemmingen zoals onder andere Scandinavië, Canada en IJsland. Ze verkopen bovendien cruises van de Noorse rederij Hurtigruten. BBI Travel is aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en Calamiteitenfonds voor alle zekerheden. Ga hier naar de site van BBI Travel voor het aanbod.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.