Cruisereiziger
Renovatie

Nieuwe look voor schepen Cruise & Maritime Voyages

Cruise & Maritime Voyages heeft bij cruiseschip Magellan onlangs haar eerste nieuwe look laten zien. De schepen van de rederij zullen een blauwe boeg krijgen. De meer traditionele sfeer aan boord wil de rederij graag benadrukken met deze blauwe kleur. Zo had de laatste aanwinst, de Vasco da Gama al een blauwe boeg en ook een van de oudere schepen, de Marco Polo.

Op de foto zie je de aankomst van de Magellan op 18 december in Londen (foto: CMV)

De Magellan en de Marco Polo gingen begin december in het droogdok bij Damen in Amsterdam.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger