Nieuwe look voor schepen Cruise & Maritime Voyages

Cruise & Maritime Voyages heeft bij cruiseschip Magellan onlangs haar eerste nieuwe look laten zien. De schepen van de rederij zullen een blauwe boeg krijgen. De meer traditionele sfeer aan boord wil de rederij graag benadrukken met deze blauwe kleur. Zo had de laatste aanwinst, de Vasco da Gama al een blauwe boeg en ook een van de oudere schepen, de Marco Polo.

Op de foto zie je de aankomst van de Magellan op 18 december in Londen (foto: CMV)

De Magellan en de Marco Polo gingen begin december in het droogdok bij Damen in Amsterdam.

CMV Cruises zijn boekbaar bij:

KrasStip

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.