Celebrity Cruises biedt langer verblijf op vertrekdag aan

Celebrity Cruises zal op diverse cruises vanuit Port Everglades en Europese havens (onder andere in Civitavecchia en Istanbul) een nieuw pakket aanbieden. Cruisereizigers kunnen na bijbetaling op hun vertrekdag toch langer op het schip verblijven.

Het nieuwe aanbod met de naam “Extend Your Stay”  is verkrijgbaar vanaf $79 (volwassenen) / $39 (kinderen). Als je vlucht dus laat vertrekt, is dit de ideale optie om nog langer van je cruise te genieten. Als gast mag je in je hut blijven tot 09:00 uur. Je kunt aan boord blijven tot de veiligheidsoefening begint voor de nieuwe gasten.

Wat is inclusief?

Gasten kunnen aan boord niet-alcoholische drankjes bij Café al BAcio halen, een maaltijd in Bistro in Five (exclusief gratuities), toegang tot het zwembad, fitness en sommige gedeelten van de spa. Ook is de eerste film te zien in de bioscoop aan boord of in Celebrity Central.

Alle aankopen aan boord in de spa of andere bars, doe je met een creditcard. Wanneer je een drankpakket hebt (Classic Beverage package), kan je deze ook gebruiken op die dag.

In 2020 varen de Celebrity Apex, Edge, Reflection, Silhouette, Constellation en Infinity in Europa.

Vraag een offerte voor je Celebrity cruise aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)