Cruisereiziger

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises: modern genieten

Celebrity Cruises is een premium cruisemaatschappij, vergelijkbaar met vijf sterren hotelservice, met een relatief kleiner aantal schepen. De rederij staat voornamelijk bekend vanwege de hoogstaande cuisine en moderne inrichting. Zeker na het renovatieprogramma om alle schepen op het niveau te brengen van de Edge klasse schepen. Bovendien is het aanbod all-inclusive zodat je fooien, wifi en drankjes inbegrepen zijn in de prijs!

Een driesterren Michelin kok heeft de maatschappij geadviseerd met de menu’s. De schepen zijn de laatste jaren groter geworden, toch is er veel ruimte voor elke cruisepassagier. Overigens is het aantal crewleden gemiddeld hoger dan de cruisemaatschappijen met vergelijkbare schepen. De cruiseschepen hebben bijvoorbeeld een daktuin of echt gras op het bovendek. Ook is er veel verrassende moderne kunst aan boord van de schepen.

Het dineren is een belangrijk onderdeel van de dag. ‘s Avonds zijn er twee vaste zittingen en een open zitting. Voor wie wil bijbetalen zijn er enkele restaurants voor echt luxe dineren. Bij het buffetrestaurant is er hulp beschikbaar voor het dragen van je dienblad.

Afgezien van het glasblazen op sommige schepen, worden er standaard activiteiten georganiseerd zoals bingo, dansles en kunstveilingen.

Celebrity Cruises staat voor luxe cruisen in een modern jasje. En dat is op de nieuwste schepen goed te zien: wij genoten van de daktuin en prachtige lounge Eden op de Celebrity Edge!                                            – Miriam

Miriam en Marco cruisten mee met de Celebrity Infinity (Reportage), Celebrity Edge (Reportage) en Celebrity Apex. We bezochten voor jou de Celebrity Constellation (Reportage), Celebrity Eclipse (Reportage), Celebrity Silhouette (Reportage) en de Celebrity Flora (exclusieve Reportage).

Bekijk hier een aantal mooie cruises:

Jaar >
2023
2024
2025
2026
Alle bestemmingen >
Afrika
Alaska
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Groot-Brittannië
Middellandse Zee
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oceanië
Oost-Middellandse Zee
Oostzee
West-Europa
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika
Zuid-Pool

De vloot bestaat uit:

De laatste nieuwtjes!

Celebrity Ascent officieel gedoopt in Florida

2 december 2023

Vrijdag is in Florida het nieuwste cruiseschip van Celebrity Cruises, Celebrity Ascent, officieel gedoopt. Tijdens de festiviteiten waren hoofdrollen weggelegd voor de twee doopmoeders van… lees meer…


Vraag een gratis offerte aan bij: