Celebrity Cruises

Celebrity Cruises: modern genieten

Celebrity Cruises is een premium cruisemaatschappij, vergelijkbaar met vijf sterren hotelservice, met een relatief kleiner aantal schepen. De rederij staat voornamelijk bekend vanwege de hoogstaande cuisine en moderne inrichting. Zeker na het renovatieprogramma om alle schepen op het niveau te brengen van de Edge klasse schepen. Bovendien is het aanbod all-inclusive zodat je fooien, wifi en drankjes inbegrepen zijn in de prijs!

Een driesterren Michelin kok heeft de maatschappij geadviseerd met de menu’s. De schepen zijn de laatste jaren groter geworden, toch is er veel ruimte voor elke cruisepassagier. Overigens is het aantal crewleden gemiddeld hoger dan de cruisemaatschappijen met vergelijkbare schepen. De cruiseschepen hebben bijvoorbeeld een daktuin of echt gras op het bovendek. Ook is er veel verrassende moderne kunst aan boord van de schepen.

Het dineren is een belangrijk onderdeel van de dag. ‘s Avonds zijn er twee vaste zittingen en een open zitting. Voor wie wil bijbetalen zijn er enkele restaurants voor echt luxe dineren. Bij het buffetrestaurant is er hulp beschikbaar voor het dragen van je dienblad.

Afgezien van het glasblazen op sommige schepen, worden er standaard activiteiten georganiseerd zoals bingo, dansles en kunstveilingen.

Celebrity Cruises staat voor luxe cruisen in een modern jasje. En dat is op de nieuwste schepen goed te zien: wij genoten van de daktuin en prachtige lounge Eden op de Celebrity Edge!                                            – Miriam

Miriam en Marco cruisten mee met de Celebrity Infinity (Reportage), Celebrity Edge (Reportage) en Celebrity Apex. We bezochten voor jou de Celebrity Constellation (Reportage), Celebrity Eclipse (Reportage), Celebrity Silhouette (Reportage) en de Celebrity Flora (exclusieve Reportage).

 

Bekijk hier een aantal mooie cruises:

Alle bestemmingen >
Alaska
Antarctica
Australië
Azië
Caribbean
Canarische Eilanden
Middellandse Zee
Groot-Brittannie
Noord-Europa
IJsland
Baltische Staten
Midden-Oosten
Transatlantisch
Wereldreis
Vertrek uit Nederland
Vertrek uit >
Amsterdam
IJmuiden
Rotterdam
Southampton
Vlissingen
Jaar >
2022
2023
2024

De vloot bestaat uit:

De laatste nieuwtjes!


Vraag een gratis offerte aan bij: