Cruisereiziger
BestemmingenPrivé-eiland

Celebrity Cruises voor het eerst naar CocoCay

Celebrity Cruises kondigt een vernieuwd Caribisch programma aan voor het zomerseizoen van 2024 met als nieuwe bestemming het privé eiland CocoCay. Vanaf april 2024 kunnen zonaanbidders, strandliefhebbers en ontspanningszoekers als nooit tevoren genieten van het Caribisch gebied aan boord van twee bekroonde schepen, Celebrity Beyond en Celebrity Reflection, die de tropen als hun thuis gaan beschouwen. Het nieuwe programma verdubbelt niet alleen het aantal Caribische afvaarten het hele jaar door en introduceert de eerste weekendroutes, maar beide schepen bieden gasten nu ook voor het eerst in de geschiedenis de kans om de Perfect Day op CocoCay te beleven.

“Onze klanten vragen voortdurend om meer mogelijkheden om deze prachtige regio het hele jaar door te bezoeken, om meer weekendopties zodat ze gemakkelijker weg kunnen en ze hebben de wens geuit voor een privé-eilandbestemming. Met de introductie van dit nieuwe programma kunnen we aan deze vraag voldoen en al onze gasten iets nieuws en historisch bieden,” zegt Laura Hodges Bethge, President van Celebrity Cruises. “Perfect Day is een bestemming als geen ander en we zijn vereerd om het toe te voegen aan ons portfolio.”

Perfect Day op CocoCay

CocoCay ligt op de Bahama’s en is een bruisend eilandparadijs en een van de meest exclusieve bestemmingen in het Caribisch gebied. Met het beste van strandgeluk en zonovergoten opwinding vinden gasten hier ontspanning op het hoogtepunt of de ultieme sensatie – wat hun tempo en definitie van de perfecte dag ook mogen zijn. Reizigers kunnen genieten van kilometers ongerepte witte zandstranden en kristalhelder turkoois water, een duik nemen in het grootste zoetwaterzwembad van de Bahama’s, naar de bar zwemmen voor een verfrissende tropische cocktail, de ultieme ontspanning en privacy ervaren in de Coco Beach Club met een verwarmd overloopzwembad, specialiteitenrestaurant en 20 exclusieve cabana’s boven water.

Hideaway Beach, een nieuw aanbod dat in januari van start gaat, biedt een paradijs voor alleen volwassenen, met privécabanas en een nieuwe eetgelegenheid. Of je nu graag de adrenaline laat stromen op de hoogste waterglijbaan van Noord-Amerika, of 450 voet boven het eiland zweeft in Up, Up and Away – een epische ballonvaart met een adembenemend panoramisch uitzicht – Perfect Day heeft voor elk wat wils.

Het hele jaar door

Celebrity Beyond vaart vanuit Zuid-Florida en biedt een mix van reizen van zes en acht nachten, waarbij bestemmingen worden bezocht zoals Grand Cayman, de Bahama’s, Mexico en de Nederlandse Caribische eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao, samen met Perfect Day op CocoCay.

Celebrity Beyond is het nieuwste lid van de revolutionaire en moderne Edge-serie van het merk, die cruisen opnieuw heeft uitgevonden. Miriam mocht het schip een aantal dagen verkennen toen het in april 2022 in de vaart kwam:

Lees ook:

Ben je ook nieuwsgierig naar de mooie Celebrity Beyond? Bekijk de cruises bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger