Cruisereiziger
Cruiseschepen

Video: De creatie van de crew verblijven aan boord van Icon of the Seas

In een nieuwe aflevering van de videoserie ‘Making an Icon’ over de bouw van het toekomstig grootste cruiseschip ter wereld, Icon of the Seas staat de creatie van het domein van de bemanning centraal. In ‘Creating the Crew’s Neighborhood’ krijg je een eerste blik op de onderkomens van de 2.350 bemanningsleden. De designers, kapitein en bemanningsleden vertellen hoe de openbare ruimtes en hutten tot stand kwamen. Dit gebeurde namelijk met de hulp van de bemanning zelf.

De buurt van de bemanningsleden is een geheel nieuw concept, van het eerste octrooi voor de hutten van de rederij tot meer mogelijkheden om samen te komen, te relaxen en feest te vieren in speciale ruimtes op 4 dekken.

Wil jij cruisen met de Icon of the Seas? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!