Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

De 6 mooiste bars op Celebrity Beyond

Miriam cruiste eind april op uitnodiging mee op de Celebrity Beyond van Celebrity Cruises. In dit artikel neem ik je mee naar de 6 mooiste bars aan boord van Celebrity Beyond.

1. Craft Social Bar

Heb je zin in een speciaal bier of gewoon een gezellige pub? De Craft Social Bar is een kleine gezellige bar die gelegen is aan het Grand Plaza, naast het Franse specialiteiten restaurant Le Bistro.

2. Magic Carpet

Het niet te missen Magic Carpet is met stip de meest hippe plek om een drankje te doen bij zonsondergang. Met uitzicht op de zijkant van het schip, trakteer je iedereen op een drankje met geweldig uitzicht.

3. Poolbar

De Poolbar van Celebrity Beyond is net als alle andere poolbars, maar de zitjes maken dat je een echt resort gevoel krijgt: mooie ronde gezellige zithoeken en loungebanken.

4. Sunset Bar

Een geweldige plek om de dag af te sluiten: de Sunset bar in Arabische sferen heeft veel gezellige zitjes om te genieten van de zon of nog beter, de ondergaande zon. Er zijn veel verdiepingen gecreëerd waar je altijd wel een gezellig plekje vindt. Ook vanuit het terras dat bij het Oceanview Café (een dek lager) hoort, geraak je makkelijk in de Sunset Bar. Via een pergola met prachtige Marokkaans getinte tegels arriveer je in de bar.

5. The Martini Bar

Voor de bekende barshow van de bartenders moet je in de Martini Bar zijn, gelegen op het Grand Plaza. Nog beter zichtbaar doordat je van alle kanten, ook van de balustrades, mooi zicht hebt op de bar.

6. World Class Bar

De nieuwste aanwinst op de Celebrity Beyond is de World Class Bar. In de World Class Bar maken deskundige mixologen cocktails op maat. De locatie kwam tot stand in samenwerking met Diageo, één van ’s werelds grootste producenten van sterke drank en bieren, die zeer geliefde drankmerken uit de gehele wereld naar de bars van Celebrity Cruises brengt. De World Class Bar ligt op dek 6, aan het Grand Plaza, op een nieuwe plek waar op de andere schepen voorheen nog geen bar was.

Goed om te weten

Bij Celebrity Cruises cruise je altijd inclusief een drankpakket. Afhankelijk van welke categorie je boekt, hut of suite, ontvang je het standaard pakket -het Classic Beverage Package – of het premium drankpakket. Bij het Classic Beverage Package is veel inbegrepen tot 9 dollar per glas: water, bier, cocktails, frozen drinks, en wijn per glas.  Heb je het premium drankpakket heeft nog wat meer mogelijkheden, tot 15 dollar per glas: o.a. premium koffiespecialiteiten, vers geperste sappen, speciale bieren, premium likeur etc.

Lees ook:

Ben je ook nieuwsgierig naar de mooie Celebrity Beyond? Bekijk de cruises bij:

AMCA Cruisereizen

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)