Cruisereiziger
Ontspanning

Celebrity Cruises onthult entertainment aan boord van Celebrity Ascent

Celebrity Cruises heeft de entertainment line-up aangekondigd op haar nieuwste schip, de Celebrity Ascent. Het aanbod varieert van avond-amusement op het Resort Deck en live producties tot interactieve gaming en live optredens op het hele schip.

“Met Celebrity Ascent hebben we de kans aangegrepen om ons entertainmentaanbod voor onze gasten naar een nog hoger niveau te tillen. We hebben het beste creatieve team uitgekozen om een programma van wereldklasse te leveren dat Celebrity’s reputatie van entertainment aan boord bevestigt”, aldus Lisa Lehr, Celebrity’s Vice President Entertainment. “We zijn zo enthousiast om gasten te laten zien hoe ons nieuwe entertainmentaanbod hun vakantie op een nog nooit eerder vertoonde manier kan verbeteren. Met elementen waar onze gasten van houden plus een aantal nieuwe verrassingen, biedt Ascent voor elk wat wils en draagt het bij aan de herinneringen die ze een leven lang zullen hebben.”

Shows

Naast de dansvloer genaamd Ascent After Dark: Shine the Night, kunnen passagiers aan boord van de Celebrity Ascent zich verheugen op zes nieuwe productieshows, waaronder Awaken; Residency, een concertproductie geïnspireerd op Las Vegas-residenties; en Bridges.

Passagiers kunnen ook genieten van live optredens in Eden, de drie verdiepingen tellende locatie van Ascent, zoals Allure, Shimmerbox en Dreams. De entertainmentopties van het schip omvatten ook een show getiteld Smoke & Ivories, die het publiek terug in de tijd neemt naar een oude Hollywood-club met een modern tintje.

Spelactiviteiten aan boord van de Celebrity Ascent behelzen onder andere: Game On: Augmented Multiplayer Experience, waar spelers het tegen elkaar opnemen in interactieve wedstrijden met hun eigen lichaam als controller; Guilty Pleasures party, een singalong extravaganza; Een Escaperoom-achtig spel genaamd Sands of Time, waarbij passagiers in teams werken om het mysterie te ontrafelen door middel van een reeks puzzels en aanwijzingen; Sketch Art Classes voor alle passagiers, van beginners tot gevorderden, met stap-voor-stap lessen van een beeldend kunstenaar.

Wil jij straks cruisen met de Celebrity Ascent? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger