Cruisereiziger
Testvaart

Celebrity Ascent voltooit proefvaart op zee met broers aan het roer

Celebrity Cruises heeft bekendgemaakt dat haar nieuwste schip, Celebrity Ascent, haar naam eer aan heeft gedaan en het hoogtepunt van haar bouw heeft bereikt met de succesvolle voltooiing van haar eerste proefvaart op zee. Tijdens de eerste zeetest voltooide Celebrity Ascent een reeks wendbaarheidsvaardigheden die ontworpen waren om de functionele en operationele capaciteiten van het schip te testen, waarvoor ze met vlag en wimpel slaagde.

De twee toekomstige kapiteins van het schip, de broers Demetrios en Tasos Kafetzis, stonden aan het roer om toezicht te houden op de ingewikkelde tests die werden uitgevoerd in de Golf van Biskaje in de buurt van de scheepswerf Chantiers de l’Atlantique in St. Nazaire, Frankrijk, waar Celebrity Ascent in aanbouw was. Daarnaast waren bijna 200 bemanningsleden aan boord om het schip van boeg tot achtersteven te testen.

Celebrity Ascent biedt passagiers alle design voorzieningen aan boord die zo geliefd zijn bij cruisereizigers op de eerste drie schepen uit de Edge-serie, Celebrity Edge, Celebrity Apex en Celebrity Beyond. Het legt de lat nog hoger met nieuw ontworpen restaurants en culinaire ervaringen, vernieuwd entertainment en nog veel meer.

Cruises met Celebrity Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger