Cruisereiziger
Doop

Celebrity Ascent officieel gedoopt in Florida

Vrijdag is in Florida het nieuwste cruiseschip van Celebrity Cruises, Celebrity Ascent, officieel gedoopt. Tijdens de festiviteiten waren hoofdrollen weggelegd voor de twee doopmoeders van het schip, kapitein Sandy Yawn van de populaire televisieserie Below Deck, en haar zus Michelle Dunham, oprichtster van de Jacksonville School for Autism. Ze doopten de Ascent met het breken van een champagnefles op de romp van het schip.

“Met elk nieuw schip is het onze ambitie om de ultieme vakantie-ervaring te introduceren en Celebrity Ascent bereikt dit door de lat voor premium reizen hoger te leggen,” zei Jason Liberty, president en CEO van Royal Caribbean Group. “Haar bijzondere ontwerp en nieuwe ervaringen aan boord onderscheiden haar van de concurrentie en dienen als een nieuwe benchmark voor de reisindustrie.”

 

“Celebrity Ascent is ontworpen om de reislust van onze gasten te voeden en unieke ervaringen te bieden waar ze dol op zullen zijn”, zegt Laura Hodges Bethge, president van Celebrity Cruises. “Kapitein Sandy en haar zus Michelle, beide doopmoeders van Celebrity Ascent, voegen nog een persoonlijke dimensie toe aan dit toch al buitengewone schip. Hun band, gecombineerd met de broederlijke band van de scheepskapiteins, is een voorbeeld van het gevoel van welkom en warme gastvrijheid waar we op elke cruise naar streven.”

De Celebrity Ascent begint aan haar eerste Caraïbische seizoen. Het vertrekt op 3 december vanuit Ft. Lauderdale voor een cruise van zeven nachten in het oostelijk Caraïbisch gebied, waarbij bestemmingen als St. Maarten, St. Thomas en de Dominicaanse Republiek worden aangedaan.

Na de eerste reis zal het schip een scala aan afwisselende Oostelijke en Westelijke Caribische afvaarten aanbieden tot eind april. Aansluitend zal het koers zetten naar de Middellandse Zee voor afvaarten vanuit Barcelona en Civitavecchia (Rome).

Cruises met Celebrity Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!