Cruisereiziger
Samenwerking

Princess Cruises werkt samen met Hall of Fame honkballer Nolan Ryan

Princess Cruises is voor haar culinaire aanbod aan boord van haar cruiseschepen een samenwerking aangegaan met de Hall of Fame honkballer en boer Nolan Ryan. Passagiers op de Regal Princess, die vanuit Galveston (Texas) vaart, kunnen vanaf heden genieten van Goodstock by Nolan Ryan Angus rundvlees, een premium selectie van Black Angus rundvlees. Het kwaliteitsrundvlees zal verkrijgbaar zijn in de Crown Grill, het steakhouse van het schip, en in de hoofdrestaurants.

 

“We zijn vereerd om een echte sport en ‘ranching’ legende, Nolan Ryan, te verwelkomen in onze Princess Cruises familie,” zegt Sami Cohen, Vice President Food & Beverage voor Princess Cruises. “Goodstock by Nolan Ryan” Angus rundvlees is een kenmerkende Amerikaanse toevoeging aan onze Food & Beverage portfolio, en we zijn verheugd om onze gasten te laten proeven van zijn passie en expertise.”

“Dit is een geweldige kans om een ongelooflijke dinerbeleveing en de Texas ranching spirit naar de gasten van Princess Cruises te brengen, en we zijn vereerd om hen voor de komende jaren te bedienen,” zei Ryan.

Cruises met Princess Cruises zijn boekbaar bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!