Cruisereiziger
Aanbieding

Korting bij Celebrity Cruises : tot 75% voor 2e persoon

Celebrity Cruises: tot 75% korting voor 2e persoon

Celebrity Cruises: 75% korting voor 2e persoon

Geldig van 10 november 2023 tot en met 1 april 2024
  • Tot 75% korting bij Celebrity Cruises op de cruiseprijs voor de 2e persoon in de hut.
  • Boekingsperiode: 10 november tot en met 1 april 2024
  • Toepasbare cruise data: Afvaarten tussen 12 november 2023 en 30 april 2026

Niet geldig voor Alaska Cruisetours en Galapagos afvaarten.

Boek je korting bij Celebrity Cruises bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Celebrity Cruises is een premium rederij met mooie moderne schepen en een prima service. De rederij vaart van Alaska tot het Caribisch Gebied en van Azië tot aan de Middellandse Zee. Meer over de rederij lees je hier: Moderne luxe bij Celebrity.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)