Cruisereiziger
Fooien

Celebrity Cruises verhoogt dagelijkse fooien per 11 juli 2023

Celebrity Cruises verhoogt de dagelijkse fooien per persoon per dag. Cruisepassagiers in standaard accommodaties betalen bij Celebrity Cruises vanaf dinsdag 11 juli 2023 18 dollar per persoon per dag. Voor Concierge Class en AquaClass hutten wordt 18,50 dollar per persoon per dag doorberekend en voor suites 23 dollar per persoon per dag. Gasten betalen hierdoor 0,50 dollar (en voor suite-gasten 2 dollar) meer dan het ‘oude’ tarief. De laatste verhoging (2 dollar) van de fooien door Celebrity Cruises dateert van oktober 2022.

“De verandering is in overeenstemming met de industrie-standaarden en is een directe erkenning van zowel het uitzonderlijke werk van onze bemanning om elke dag onvergetelijke vakanties te leveren als de vriendelijke, maar toch op maat gemaakte, ontspannen luxe ervaring waar Celebrity bekend om staat,” aldus de rederij in een statement.

De fooien worden niet toegevoegd aan reizen die geboekt zijn als onderdeel van Excluded Bookings, zoals hutten die geboekt zijn tegen het All Included-tarief (voorheen het Always Included-tarief).

Wil je meer weten over het aanpassen van de fooien of hoeveel fooien andere cruisemaatschappijen berekenen? Lees dan de blog over Tips & Fooien.

Bekijk de mooiste aanbiedingen van Celebrity Cruises:

Jaar >
2023
2024
2025
2026
Alle bestemmingen >
Afrika
Alaska
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Groot-Brittannië
Middellandse Zee
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oceanië
Oost-Middellandse Zee
Oostzee
West-Europa
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika
Zuid-Pool

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger