Cruisereiziger
Bestemmingen

Zes redenen om dit najaar te cruisen met MSC Meraviglia voor de ultieme trip naar New England en Canada

Het najaarsprogramma van MSC Cruises biedt mooie routes voor de oostkust van Noord-Amerika, New England en tot in Canada, en biedt gasten een unieke cruise-ervaring aan boord van MSC Meraviglia. Gasten kunnen in september en oktober 2023 genieten van een onvergetelijke reis met cruises van 10 of 11 nachten vanuit New York naar New England en Canada.

New England en Canada staan bekend om hun prachtige landschappen en de herfst is zeker de beste tijd voor een bezoek om de kleurrijke wisseling van de seizoenen mee te maken. Of het nu gaat om het bezoeken van wereldberoemde historische locaties, het bewonderen van de landschappen en spectaculaire levendige kleuren van de herfstbladeren of het proeven van de beroemde overheerlijke keukens van de oostkust – deze unieke routes aan boord van MSC Meraviglia bieden voor elk wat wils.

Thuishaven in New York

Terwijl ze de Oost-Atlantische kust bevaren, kunnen gasten optimaal genieten van MSC Meraviglia’s scala aan uitzonderlijke voorzieningen en rijke en gevarieerde ervaringen aan boord, waaronder het brede scala aan gastronomische eetgelegenheden, entertainment van wereldklasse, bekroonde faciliteiten voor gezinnen en kinderen van alle leeftijden, luxe spa en wellness en dat alles terwijl ze ontspannen in comfortabele accommodaties die aan alle behoeften voldoen.

MSC Meraviglia heeft het hele jaar door een thuishaven in New York en zal ook selecte cruises naar New England en Canada aanbieden in april, mei, augustus en de herfst van 2024.

Frank Van den Steen, Country Manager Benelux MSC Cruises licht verder toe : “New York is de derde thuishaven in de VS van MSC Cruises, dat voor het eerst het hele jaar door tochten zal aanbieden vanuit deze populaire Amerikaanse bestemming. Dit versterkt de aanwezigheid van MSC Cruises op de Noord-Amerikaanse markt nog verder en maakt deel uit van het streven van de cruisemaatschappij om meer inschepingshavens in de VS aan te bieden naast de rijke verscheidenheid aan schepen en cruises die vanuit Port Miami en Port Canaveral/Orlando in Florida vertrekken. De mix van routes die MSC Meraviglia vaart, variërend van 6 tot 11 nachten, is strategisch ontworpen om te profiteren van de geografische flexibiliteit van New York. Zo kunnen gasten genieten van de zon in de Caraïben tijdens het lente- en winterseizoen, naar Bermuda gaan in het zomerseizoen of naar het noorden trekken om in de herfst de natuurlijke schoonheid van Canada te aanschouwen”.

De hoogtepunten van de herfstroute van MSC Meraviglia zijn onder andere:

1. Geniet van The Big Apple

​MSC Meraviglia vertrekt vanuit New York City en biedt gasten de kans om de stad te bezoeken die nooit slaapt, vol onvergetelijke ervaringen. Van het bekijken van de iconische Empire State Building en het Vrijheidsbeeld, het bewonderen van de duizelingwekkende wolkenkrabbers van Manhattan, verdwalen in de levendige wijken van de stad, het bezoeken van musea van wereldklasse tot een ontspannen wandeling in Central Park om getuige te zijn van de majestueuze herfstbladeren, deze prachtige stad is elk moment van het jaar een topbestemming.

2. Ervaar de elegantie en charme van New Port

New Port, gelegen aan de zuidkust van Rhode Island, is een charmant stadje aan het water dat bekend staat om zijn prachtige architectuur, historische herenhuizen uit de Gilded Age en prachtige schilderachtige uitzichten op de kust. De stad biedt een verscheidenheid aan attracties om te verkennen, die zorgen voor onvergetelijke ervaringen, waaronder de historische Cliff Walk met een wandelpad langs de prachtige rotsachtige kustlijn, de iconische Newport Mansions, enkele van de meest indrukwekkende herenhuizen, ooit de thuisbasis van Amerika’s rijkste vooraanstaande families en het historische Fort Adams State Park met een prachtig uitzicht op New Port Harbor en Narragansett Bay.

3. Wandel door de geschiedenis van Amerika op de historische locaties in Boston

Verken Boston, de hoofdstad van Massachusetts – een moderne en dynamische stad vol rijke cultuur en geschiedenis. Of je nu de hypermoderne architectuur van de stad bekijkt of een wandeling maakt over Boston’s beroemde Freedom Trail, omzoomd met historische bezienswaardigheden zoals Boston Common, het oudste openbare park in de Verenigde Staten, er is een overvloed aan bezienswaardigheden te ontdekken. Sportliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan het historische Fenway Park, het oudste en meest legendarische stadion in de Major League Baseball en de thuishaven van de Red Sox.

4. Ontdek de natuurlijke schoonheid van Nova Scotia

Nova Scotia, Canada, bekend om zijn charmante vissersdorpjes, prachtige stranden en boeiende kustlijnen, is de perfecte bestemming om een voorproefje van de natuurlijke schoonheid van Canada te ervaren. Niet te missen op de MSC Meraviglia route is Halifax, de badplaats hoofdstad van Nova Scotia, bekend om zijn lange maritieme erfgoed. Gasten kunnen genieten van een wandeling op een van ‘s werelds langste ononderbroken promenades aan het water vol met fantastische restaurants en een scala aan culturele attracties, een bezoek brengen aan de indrukwekkende historische bezienswaardigheden van de stad, waaronder de citadel op een heuvel die dateert uit de 18e eeuw of ga naar het zuidwesten van de stad naar het kleine vissersdorpje Peggy’s Cove, bekend om zijn pittoreske rood-witte Peggy Cove Lighthouse, een van de meest iconische en populaire sites die worden bezocht in Nova Scotia.

5. Bezoek de geweldige natuur van New Brunswick

New Brunswick, de prachtige maritieme provincie in Canada, is deze herfst een must voor buitenavonturen met zijn opvallende kustlijn en weelderige bossen, maar ook met zijn verschillende wilde dieren, waaronder elanden, walvissen en zeehonden. Gasten kunnen de charmante en historische havenstad Saint John verkennen, gelegen in de Bay of Fundy, met een scala aan attracties voor toeristen en natuurliefhebbers. Of het nu gaat om het bewonderen van de mooie historische straten, een wandeling of fietstocht maken over de prachtige natuurpaden van Rockwood Park of getuige zijn van het ongelooflijke uitzicht op de Bay of Fundy, waar enkele van de hoogste getijden ter wereld voorkomen, er is een keur aan attracties die aan ieders voorkeur voldoen.

6. Ontdek het beste van de culturele attracties van Portland

De schilderachtige stad Portland, Maine, biedt een schat aan culturele bezienswaardigheden en een prachtig uitzicht op de Atlantische kust. Reizigers kunnen de betoverende vuurtorens, historische architectuur en gevarieerde buitenactiviteiten in de adembenemende natuur van de stad verkennen en enkele van de meest verse zeevruchten van het land proeven. Enkele van de topattracties van de stad zijn het Old Port District, waar gasten een ontspannen wandeling kunnen maken door de geplaveide straten vol historische gebouwen, boetiekjes en uitstekende restaurants en bars om te ontdekken. Kunstliefhebbers moeten zeker even stoppen bij het Portland Museum of Art met een indrukwekkende collectie kunstwerken van lokale en wereldberoemde kunstenaars van over de hele wereld. Neem zeker de tijd om het plaatselijke bier te proeven en de wereldberoemde Maine kreeft te proberen.

Bekijk deze cruises vanaf €649 bij MSC snel bij:

Cruise Online Sunweb

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)