Cruisereiziger
Telecommunicatie

Succesvolle installatie van SpaceX’s Starlink op eerste schepen AIDA vloot

Goed nieuws voor cruisepassagiers van AIDA Cruises en bemanningsleden: tegen oktober 2023 zullen alle schepen in de AIDA-vloot uitgerust zijn met SpaceX’s innovatieve Starlink breedbanddienst. Dit zal AIDA Cruises in staat stellen om voor het einde van het jaar de best beschikbare Wi-Fi-ervaring op zee te bieden.

“Ons projectteam heeft al drie schepen van de AIDA-vloot uitgerust met Starlink-antennes en de praktijktest was zeer overtuigend. Gasten en bemanning waarderen de snellere internetverbindingen en genieten van het comfortabelere surfen op het web. Digitaal werk aan boord wordt ook gemakkelijker. We kijken er erg naar uit om deze nieuwe standaard binnenkort op alle schepen aan te bieden,” meldt Steffi Heinicke, Senior Vice President Guest Experience & OBR.

Op AIDAblu, AIDAbella en AIDAstella kunnen passagiers vanaf half juli al profiteren van een speciale Starlink-aanbieding met verhoogde datavolumes in de internetpakketten. Met de speciale introductieaanbieding “Starlink Special” kunnen de internetpakketten L, XL en XXL voor de gebruikelijke prijs worden gekocht met twee keer zoveel data. Het volume wordt automatisch verdubbeld voor pakketten die al geboekt zijn. Ouders van kinderen en tieners kunnen zich verheugen op een korting van 50% bij het boeken van het social media flat rate “Fifty” op het myAIDA-portaal.

Passagiers kunnen profiteren van deze introductieaanbieding tot de volledige ombouw van de gehele AIDA-vloot, die gepland staat voor het najaar van 2023. Tijdens de zomer zullen ook de schepen AIDAprima, AIDAperla, AIDAnova en AIDAcosma worden uitgerust. Cruisereizigers van AIDA worden voor aanvang van elke reis geïnformeerd over de actuele tarieven en kunnen deze boeken via het myAIDA portaal. Reizigers die hun cruise al hebben geboekt, kunnen gewenste diensten zoals internetpakketten en vaste tarieven voor sociale media vooraf boeken op www.myAIDA.de.

Cruises met AIDA Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!