Perfecte score voor Disney Dream

Disney Cruise Line heeft onlangs een perfecte score gehaald van 100 punten voor de Disney Dream. De niet aangekondigde hygiëne test van het Vessel Sanitation Program (VSP) van het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) wordt op regelmatige basis op cruiseschepen uitgevoerd.

Elk schip kan maximaal 100 punten ontvangen. Waarbij onder de 86 punten betekent dat je niet geslaagd bent voor de inspectie. De inspecteurs testen op een groot aantal punten op basis van een checklist. Deze punten gaan over de hygiëne, bereiding van voedsel (van opslag tot en met bereiding), zwemwater, personeel aan boord en de algehele indruk op het schip. Twee keer per jaar voert het CDC dit uit op een schip dat vanuit Amerikaanse havens vaart.

De Disney Dream kreeg sinds haar in gebruikname in 2011 liefst 17 keuringen. De laatste vond een maand geleden plaats terwijl het schip in Port Canaveral lag. Overigens kreeg het schip al eerder 13 perfecte scores.

100% in 2019

Andere schepen die dit jaar een 100% score kregen waren: Anthem of the Seas, Rhapsody of the Seas, Brilliance of the Seas, Enchantment of the Seas
Majesty of the Seas, Celebrity Summit, Celebrity Equinox, Celebrity Reflection, Nieuw Amsterdam, Ruby Princess, Disney Wonder en de Viking Sea.

Wil je ook eens met Disney mee? Kijk bij onderstaande reisbureaus voor een offerte:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)